Thread Rating:
  • 29 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ljubavna magija
Arapska magija za ljubav, ubedljivo najjaca, u mom slucaju!Evo stranica covjeka koji je meni pomogao:

https://tajneistoka.wordpress.com/2021/1...na-magija/

Covjek je fantastican, zaista strucnjak!
Reply
Heart 
Pa da, ja sam pratila temu ljubavna magija i sjećam se kada si ti objavila post ja sam ga kontaktirala. Sad se sjećam kako sam tada bila depresivna i naduvena od plakanja. Čitala sam komentare i mislila sam Bože da li ću se i ja pohvaliti da sam sretna, i evo. Puno ti hvala što si tada podjelila svoje iskustvo sa ljubavnom magijom i hvala svima na forumu. Od danas vjerujem u čuda.  Heart
★·.·´¯`·.·★ ᴢɪᴠᴏᴛ ᴊᴇ ʟɪᴊᴇᴘ ★·.·´¯`·.·★
Reply
Pridruzujem se, takodje sam bila ocajna kada sam trazila rijesenje za svoj problijem i vec sam pisala prije i raspitivala se. Danas sam ovdije da pohvalim covjeka koji mi je pomogao a to je:

https://ljubavnamagija1.wordpress.com/

Ljubavna magija se ubraja u bjelu magiju za ljubav. Postoji crna ljubavna magija i bjela ljubavna magija. Obe se koriste kao sredstvo da bi se zacarala voljena osoba. Samo sto nikada niko ne treba da radi crnu magiju vec ovu o kojoj ovdije govorimo. 

Ljubavna magija takodje utice i na nas same kao i na partnera. Tj. ako se radi ljubavna magija za privlacenje voljene osobe ili vracanje voljene osobe, to ce djelovati i na nas u smislu da jaca nase samouvjerenje, cini nas mirnima, samopouzdanje nam jaca.

Ja sam to osjetila, meni je ljubavna magija u tome pomogla, a na sebi sam takodje vidjela promjene, koza mi je postala sjajnija, koza cista bela. Svakako pozitivan uticaj na sve. Hvala sto ste otvorili temu ljubavna magija i hvala svima na savjetima o ljubavnim ritualima.
Reply
Ukoliko dođe do raskida u vezi, još uvjek nije sve izgubljeno, postoje ljubavni rituali koji mogu pomoći da povratite izgubljenu ljubav.

Najpoznatija ljubavna magija koja je dala i najbolje rezultate na našim područjima je čuvena bjela magija. Osim za povratak izgubljenog partnera ova vrsta magije se koristi i za ritual vezivanja. Iako su žene te koje najčešće praktikuju ovu vrstu rituala, oni se uspješno mogu izvoditi i od strane osoba jačeg pola. Neki od predmeta koji se mogu koristiti u ritualima vezivanja su slika voljene osobe, katanac, kljuc, ogledalo, igla, konac, kosa...

Takodje je vrlo popularna ljubavna magija sa kljucem, sa slikom i ogledalom, kao i ljubavna magija na daljinu. Da bi se ritual uspješno izveo treba imati fotografiju voljene osobe koju pokušavamo vratiti. Da bi energija mogla da se pošalje u Svemir, neophodno je ljubavni ritual izvesti u pravo vrijeme – u vrijeme rastućeg punog mjeseca, koji zapravo simbolizuje rast energije.
Reply
Jedna od najpopularnijih ljubavnih magija je Turska ljubavna magija. Naziva se jos i Arapska ljubavna magija, islamska ljubavna magija

Ovaj termin obuhvata sve rituale za vezivanje sa suprotnim polom. Usamljeni odlaze kod praktičara za privlačenje ljubavi, oni koji su već u braku, rade rituale da stišaju neslogu ili da osiguraju pomirenje.
Oni koji žele djecu, rade hamajlije u tu svrhu.

Ljubavna magija za buđenje strasti radi se u toku punjenja Mjeseca i iskustva govore da je uvijek uspješna. Ritual za privlacenje ljubavi 
pravi se po sličnom obrascu kao i za budjenje strasti i vraćanje voljene osobe. U principu, glavna je razlika što se u ovom obredu, molitva čita sedam puta, a ženama se uvijek, zbog nekog nepoznatog razloga, preporučuje da nikada ne povjere drugim ženama svoje magijske aktivnosti.

Turska ljubavna magija sadrži veoma veliki broj ljubavnih čini a najhvaljeniji praktičar Turske ljubavne magije je:

turska magija (klik za detaljno)
Reply
Ljubavna magija prati želje vašeg srca. Bilo da radite ljubavnu magiju sa ogledalom, preko slike voljene osobe ili je to ljubavna magija na daljinu, budite odgovorni za ono što radite. To podrazumjeva da preipitate svoja osjećanja, da li zaista želite vratiti voljenu osobu da bi sa njom ostali zauvjek ili možda to radite samo iz čiste sujete jel ne možete podnijet da ste ostavljeni. Ukoliko je vaša ljubav iskrena i sigurni ste da je osoba sa kojom želite provjesti život, onda se slobodno možete usuditi napraviti ljubavnu magiju.
Reply
Medju jake ljubavne magije spada i snažna energetska magija čiji se talisman, koristi kada želimo vratiti bivšu ljubav. Takodje mi je pomogla osoba sa stranice:ljubavna magija (klik za detaljno)
Reply
Pisala sam na drugoj temi pocetkom jula kada sam dala da mi se radi Arapska ljubavna magija. Potvrdjujem uspjeh i zahvaljujem se svima na savjetima. Vracanje voljene osobe preko slike Arapskom ljubavnom magijom, ne moze da se pogresi. Mnogi ljudi misle da ce im se ljubav sama vratiti od sebe. To se nazalost nece dogoditi, vec je potreban strucan ljubavni ritual da se uradi kao i da se napravi trajna ljubavna zastita. Evo ima kontakt na linku:  https://ljubavnamagija1.wordpress.com/
Reply
Pisali smo zajedno na toj temi Arapska ljubavna magija i ja sam mu se javio kada si objavila post. Uspjelo je i meni. Želim samo da dodam da to nije nikakvo začaravanje ni da se neko slepo zaljubi u vas i postane zombi, već se na prirodan način bude emocije i spajate se sa voljenom osobom. Raste interesovanje jedno za drugo i budi se ljubav na jedan bezopasan i potpuno prirodan način. Tako da se i ja pridružujem pohvali
Reply
Ljubavna magija je namijenjena onima koji su usamljeni i žele privući ljubav u svoj život, i onima koji su ostavljeni i žele vratiti voljenu osobu. Ljubavna magija preko slike voljene osobe radi se za vraćanje bivše ljubavi. A ljubavna magija sa ogledalom se pravi kada želimo privući osobu koja nam se svidja.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)