My Board

Full Version: Ljubavna magija
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Ljubavna magija kako da me zavoli

Ljubavna magija se praktikuje pomocu slike voljene osobe. Smatra se belom magijom koja se koristi za vracanje voljene osobe ili privlacenje ljubavi. Medju najjace ljubavne magije spada vudu magija za osvetu. Ljubavna magija na daljinu moze da se radi pomocu katanca, sa iglom ili ogledalom. 

Procitao sam puno vasih iskustva sa ljubavnom magijom i smatram da bi i za druge bilo korisno ako ovde prenesemo utiske o temama - bajalice, ljubavni sihiri na daljinu, magija sa ljuskom od jajeta, cini preko slike, i mnoge druge.

Ne potsticem koriscenje ljubavnih cini, ali puno vas me cesto pita koja je ljubavna magija koja djeluje, kako da me zavoli, itd. Stoga sam otvorio ovu temu, i mozda nam neko sa iskustvom najbolje odgovori kako napraviti ljubavnu magiju.

Pre nego sto dodjemo do odgovora, razgovarajmo o magiji uopste. Iskustva prakticara tvrde da je najjaca ljubavna magija Vlaska magija, koja bi ozbiljno mogla promeniti tok necijeg zivota. Takodje navode da, nakon sto se ljubavna magija baci, ne moze se povratiti, pa pre igranja s bajalicama svakako treba razmisliti o posledicama ljubavnih cini.

Snazna ljubavna magija budi osecanja, tako jaka da im se niko ne moze odupreti. Takodje je receno, sto jacite zelite, sanse za uspeh puno su vece. Ko ne veruje u magiju za ljubav, ne treba da se nada rezultatu. Poverenje igra veliku ulogu kada je u pitanju ljubavna magija.

Natrag na pitanje kako da me zavoli. Ako zelite da ljubavna magija na daljinu bude uspesna, prvo se brinite za sebe. Morate naci svoj balans i snagu unutar sebe, ne kod nekog drugog. Magija za ljubav nece delovati ukoliko imate negativan stav. Ako ne mozete biti sretni sami, necete biti sretni ni sa partnerom svojih snova! I tu ne može pomoći čak ni ljubavna magija.
Interesuje me ljubavna magija. Ne tražim moralisanje. Željela bih znati kako da me zavoli! Da je li ste radili ljubavnu magiju ili je neko radio za vas, ako biste podijelili iskustva? Jeste li dobili potpune rezultate, djelimične, ili niste, jeli izgledalo neprirodno? Vrlo sam zainteresovana i voljela bih čuti vaše iskustvo sa ljubavnom magijom! Hvala vam
Ljubavna magija pomocu katanca mi je pomogla da sacuvam cetverogodisnju vezu.  Ona je bila je sa mnom, ali kad sam putovao zbog posla, ona se hladila.

Ovo se odigralo pre godinu dana. Imao sam osjecaj da ce me ostaviti ako nekada otputujem na duže vreme. Pomoc sam nasao ovdije:

https://medium.com/@ljubavnamagija.rituali

Viber +905428855462

Ljubavna magija je ucinila da se emotivno veze za mene i vise nisam imao problema.
Općenito sam bio protiv ljubavne magije, mada sam radio nešto što bi se moglo nazvati ljubavni sihiri na daljinu. Ali sam ih drugačije formulisao i nisam pokušao promijeniti tuđu volju. Radio sam ljubavni ritual za privlačenje ljubavi, da pronađem nekoga tko odgovara mojim kriterijima. A druga je bila ljubavna magija protiv razdvajanja, kako bi nas držala zajedno. U oba slučaja dobio sam ono što sam tražio.
Ako stvari idu u krivom smjeru, ljubavna magija sa slikom sigurno pomaže. Treba samo dobro razmisliti unaprijed. Ja sam još sa osobom za koju sam radila ljubavne čini. Zajedno smo već dvije godine. Samo budite oprezni i znajte što želite prije nego što uradite bilo koji ritual.
Samo zato što nisam dobro razmislio pre ljubavne magije, morao sam je posle prekinuti. Ja čvrsto predlažem da ne pokušavate ljubavne bajalice koje menjaju volju druge osobe. Bolje je napraviti ritual za ljubav da vas osoba primeti, na primer. Ja sam kasnije shvatio da ne volim devojku koju sam privlačio obredom. Zato, pre nego napraviš ljubavnu magiju da te zavoli, preispitaj sopstvena osećanja.
Volio bih čuti koja je najjaca ljubavna magija pomocu slike voljene osobe. Siguran sam da postoji nekoliko. Ja znam neke čini sa ogledalom, koje intenziviraju osjećanja ako ste već u vezi. Ali trebam nešto jače. Molio bih nekog ko ima iskustva sa ljubavnom magijom, da napiše.
Ljubavna magija sa slikom i ogledalom za vezivanje voljene osobe će točno odraditi ono što želiš. Ako ste već skupa, onda možeš učvrstititi vaš odnos sa ovim ljubavnim ritualom. Takođe je i ljubavna magija sa medom veoma dobra za dobijanje ljubavi. Dok ljubavna magija sa iglom, može biti vrlo lukava, primjer ako pokušavaš da dobiješ ljubav protiv nečije volje. Zato se taj obred koristi samo za pronalaženje ljubavi. Znači ljubavna magija sa slikom, medom i ogledalom, da. Sa iglom, ne.
Ja sam radila ljubavnu magiju sa medom, i bivši se zalepio za mene kao pčela za med! Razlog zbog kojeg sam odabrala taj ljubavni ritual je zato što mi je djelovalo najsladje. Lol. Ova magija za ljubav je idealna za vraćanje voljene osobe. Nisam ga htjela prisiliti, pa je radjeno polako. Prošlo je dvije nedelje kad me je zamolio da opet budem njegova djevojka. To je zaista ljubavna magija koja djeluje. Dobila sam pozitivne rezultate i  sada imamo puno jači odnos.
Ja mislim da ljubavna magija ne treba da se radi. Zašto ići protiv nečije volje? Prihvati ako je on otišao od tebe i idi dalje. Kakve ljubavne bajalice iliti ljubavni sihiri!  Da ste trebali biti zajedno, onda bi bili. Znaš li ti uopšte kako napraviti ljubavnu magiju? Moraš naučiti prvo osnove i šta je to ljubavna magija, a za to ti trebaju godine iskustva.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15