Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.

Username
  

Password
  

Search Forums

(Advanced Search)

Latest Threads
Amajlije i Talismani i nj...
Forum: Zastita
Last Post: udakohugez
51 minutes ago
» Replies: 14
» Views: 6,438
Ljubavna magija
Forum: Ljubavna magija
Last Post: Dzonika
25-11-2022,11:42 PM
» Replies: 210
» Views: 528,531
Najmocnija ljubavna magij...
Forum: Ljubavna magija
Last Post: MyWorld
12-02-2022,04:05 AM
» Replies: 0
» Views: 126
Ljubavna Magija Koja Odma...
Forum: Ljubavna magija
Last Post: MyWorld
12-02-2022,02:26 AM
» Replies: 0
» Views: 109
LJUBAVNA MAGIJA Neverovat...
Forum: Ljubavna magija
Last Post: MyWorld
10-02-2022,10:46 PM
» Replies: 0
» Views: 124
Kako se pravi ljubavna ma...
Forum: Ljubavna magija
Last Post: MyWorld
10-02-2022,10:15 PM
» Replies: 0
» Views: 124
Magija zapisana u Kuranu
Forum: Ljubavna magija
Last Post: Aria
08-02-2022,12:52 AM
» Replies: 1
» Views: 205
Ljubav
Forum: Ljubav
Last Post: Venicento
17-01-2022,08:59 PM
» Replies: 1
» Views: 321
Nezadovoljstvo
Forum: Ljudski karakter i sreca
Last Post: Venicento
08-01-2022,01:20 AM
» Replies: 0
» Views: 269
Vracanje voljene osobe ma...
Forum: Ljubavna magija
Last Post: Yuing
01-12-2021,10:13 PM
» Replies: 6
» Views: 60,407

 
  Najmocnija ljubavna magija
Posted by: MyWorld - 12-02-2022,04:05 AM - Forum: Ljubavna magija - No Replies

Najmocnija ljubavna magija je ona koja brzo deluje i ciji je cilj zasnovan na obostranoj sreci ljubavnog para. Mocna ljubavna magija sluzi za prizivanje ljubavi, racanje voljene osobe i budjenje nestale strasti. Rituali za ljubav sprovode se putem molitvi, napitaka, amajlija, zapisa ili sveća. magija sa slikom je nacesce koriscena praksa jer se obavlja pre fotografije i deluje na daljinu. 

Ljubav je najintrigantnija i najprivlačnija senzacija na svetu. Određeni pojedinci su skeptični prema ljubavnim čarolijama, ali za druge deluju i veruju u njih. Brojni ljudi su tvrdili da su im je mocna ljubavna magija pomogla da ojačaju veze sa svojim partnerima. Ljubavne čini se razlikuju od crnomagijskih po tome što ne povređuju drugu osobu.

Strucnjaci kazu da voljena osoba ne sme saznati za ritual. Saznanje partnera o ljubavnoj magiji, može imati neželjene rezultate, uključujući i da udalji od vas. 

Određene ljubavne čini su dobronamerne, dok druge nisu .Neki rituali bele ljubavne magije deluju za povećanje privlačnosti, dok se druge koriste da nekoga zavedu, a treće se koriste za pronalaženje srodne duše. Bez obzira na to, sve rituali bele magije imaju isti cilj na umu: da vam pomognu da pronađete osobu koju iskreno volite i koja vas voli ili da poboljsate sadasnju vezu. Imajući to na umu, hajde da pogledamo različite vrste ljubavnih čarolija koje možete imati na raspolaganju tokom vaše potrage za ljubavlju.

Uobičajeno je da početnik bude zbunjen oko razlike između crne i bele magije, zbog čega ćemo to objasniti u nastavku.

Crna magija traži pomoć od zlih entiteta i superiornih sila sa podlim motivima. Ovi entiteti obično žele da vas povrede i iskoristiće svaku priliku koju imaju. Bela magija je, s druge strane, čista i traži pomoć dobroćudnih sila koje bi iskreno želele da vam služe i ne žele da vam naude. Primetićete sasvim prirodno ponasanje osobe nakon sto ste upotrebili mocnu ljubavnu magiju da zaljubi zaljubi u vas. Partner ce želeti da provodi više vremena sa vama i pruzace vam ljuba i postovanje, kao što je obicaj u zdravom partnerstvu.

Rituali bele ljubavne magije, rešavaju svaki aspekt veze. Jedna od najpopularnijih je magija za privlačenje ljubavi u život. Ove čini ce vam pomoći ako ste usamljeni i očajnički želite da pronađete ljubav svog zivota. Zatim postoje ljubavne čarolije bele magije koje vam zapravo pomažu da poboljšate svoju vezu. Magija će zaštititi vašu vezu od neželjenih energija i drugih štetnih uticaja koji bi joj mogli naštetiti. Štaviše, ljubavna magija moze vam pomoći da svog partnera povežete sa sobom do kraja života. Ako se vaš romantični život raspada bez očiglednog razloga, možete koristiti ljubavne rituale da ga popravite i poboljšate.

Sada, nakon što je sve objasnjeno, ne oklevajte da se zaljubite!

Print this item

  Ljubavna Magija Koja Odmah Deluje
Posted by: MyWorld - 12-02-2022,02:26 AM - Forum: Ljubavna magija - No Replies

Ljubavna magija koja odmah deluje je strastveni ritual koji rasplamtava ceznju i pozudu partnera za vama. Ali cesto nije solucija koja donosi trajno resenje. Ritual za zaljubljivanje povecava strast voljene osobe koja brzo plane ali se brzo i ugasi. Ako zelimo da ljubav traje zauvek, ljubavna magija za trajno vezivanje je idealno resenje. 


Quote: "U životu postoji samo jedna sreća, voleti i biti voljen"
 
 
Ovo bi moglo biti tačno za neke ljude, one kojima je ljubav zvezda vodilja. Ali postoje i oni nemirnijeg duha iz cijih ociju treperave varnice govore da nose vatru u srcu ciji plamen moze zadovoljiti samo strast. Ti dragi, luckasti prijatelji koji dodaju hiroviti element ovom svetu i modernom dobu romantike, ne prioretizuju ljubav za zauvek, mirnu luku i brak i upravo njima je namenjena ljubavna magija koja odmah deluje. 

Priroda i natprirodne sile marljivo rade kako bi osigurali da odnos sa zeljenom osobom bude ispunjen onim sto nam donosi radost i blaženstvo. Ljubavna magija je ponekada potrebna samo kao podstrek da voljena osoba prizna svoja ojsećanja. Bez obzira da li nemate sreće u ljubavi, ili trebate da se ponovo povežete sa partnerom, ljubavne čini mogu učiniti čuda. Sve što vam treba je ispravna odluka i vera u natprirodne sile. 

Ljubavna magija koja odmah deluje, pokazuje značajne rezultate ako je osoba ispunjena pozitivnom energijom i namerom. Vaša želja i namera su važni elementi ali i presudni faktori za delovanje ljubavne magije jer ritual deluje samo ako se zelja zasniva na dobroj nameri i ima za cilj pozitivan ishod. Magija za ljubav je spona izmedju dvoje koja molitvom usmerava paznju i emocije voljene osobe ka vama. Osim molitvi, u ljubavnoj magiji se koriste i sveće koje simbolizuju nameru. Crvena sveća je simbol ljubavnih čarolija koje uključuju strastvenu romansu koja je možda nestala tokom godina ili za nekog novog ko vas neizmerno privlači. Nasuprot tome, ružičasta sveća je povezano znacenje sa beskonačnom ljubavlju i odanošću ljubavnog para. Nije važno da li se ljubavna magija pravi svecama ili drugim amajlijama, koliko je vazno da je krajnji cilj ljubavnih čarolija da biste poboljšalnje ljubavnog života. Ljubavni rituali neće raditi ako niste iskreni u pogledu svojih osećanja prema voljenoj osobi. Jednom kada ovo shvatite, imaćete mnogo bolje iskustvo u svom ljubavnom životu. 

Ljubavna magija koja odmah deluje, neće naterati partnera da poludi od ljubavi ali ce svakako pomoci usmeravanje pozitivne energije u vašu vezu.

Print this item

  LJUBAVNA MAGIJA Neverovatno laka metoda!
Posted by: MyWorld - 10-02-2022,10:46 PM - Forum: Ljubavna magija - No Replies

Ljubavna magija se može izvoditi samostalno ili je mozete poveriti strucnoj osobi. Razlika je u tome sto magiju koji izvodite sami, nije ritualna magija i ne morate slediti baš nikakve složene upute i nerazumljive radnje.

Moć ljubavne magije leži u jedinstvu sa Bogom, tražeći pomoć od natprirodno moćnog bića. Često se molitvena čarolija obraća za pomoć ne samo nadsuštini - Bogu, već i silama prirode koje pomažu u određenim pitanjima i problemima. Molitvena ljubavna magija, dobiva posebnu snagu na odredjenim mestima, a pozeljno je izvoditi je u prirodi na otvorenom prostoru jer priroda je najbolji hram. I, naravno, morate imati veru u ono što radite, veru u pomoć više sile, veru da ćete biti saslušani i da nećete ostati sami sa problemom. Ako je vaša ljubavna molitva uslišana i podržana od strane viših sila, primetićete poboljšanje situacije, promenu i uklanjanje svega lošeg što vas muči. Ali nemojte očekivati da će sve biti baš onako kako želite. Više sile mogu imati svoje stavove i mišljenja o tome kako da vam pomognu, kako da promenite svoj život i učinite se srećnom osobom.

Zanimljivo je da korištenje ljubavne magije može biti vrlo jednostavno. Da biste to učinili, ne morate pamtiti nikakve okultne tekstove. Najvažnije je da sve radite iz srca i pozitivnih osećanja.

Odite u prirodu, ponesite ikonu i zapalite sveću za uspeh, da bi se vaš zahtjev čuo, prihvatio i da bi se razumelo zašto želite odnos sa tom osobom.

Pročitajte molitvu "Oče naš". Ovo će podesiti i vas i više sile za međusobnu interakciju. Zatim stanite ispred ikone i osetite interakciju od koje osećate toplinu, udobnost, osetite da će vam pomoći. I obratite se tom svecu za pomoć. Izrazite svoj zahtev na način na koji želite. Mentalno zatražite pomoć, recite koji je vaš problem, ispričajte o svim poteškoćama i neuspesima u vezi i zamislite kako biste želeli da se vaš život i sudbina spoje sa voljenom osobom.

Provedite na ovo onoliko vremena koliko osetite je potrebno a kada završite, idite do Crkve, ostavite tamo tu ikonu i zatim u istoj Crkvi kupite novu, sa likom sveca kome ste molili. Ona će postati vaš talisman, pomoći će vam i na drugim poljima.

Kada završite, odmah ćete osetiti kako je vaša ljubavna magija primljena. Inače, reč se često doživljava sa negativnim konotacijama. Ali u stvari, ljubavna magija je samo dobronamerna želja za ljubavlju. Dakle, možete smatrati molitvu ne kao ljubavnu čaroliju, već kao molitvu za ljubav i vezu, za brak i za dobrobit u porodici.

Print this item

  Kako se pravi ljubavna magija
Posted by: MyWorld - 10-02-2022,10:15 PM - Forum: Ljubavna magija - No Replies

Ljubavna magija se smatra najefikasnijom praksom svih magija i ne postoji osoba koju nisu zaintrigirale misterije natprirodnih sila i magijskog postojanja. Svako ko je makar jednom u zivotu patio zbog neuzvracene ljubavi je razmisljao kako napraviti ljubavnu magiju i probuditi ljubav voljene osobe.

Na samom pocetku potrebno je zamisliti lik voljene ispred sebe, a zatim izgovoriti:

„Bogovi ljubavi, usmerite njegove puteve ka meni, rasplamtajte ceznju u njegovom srcu, ispunite njegove snove mojim likom i ucinite da me njegova dusa zeli."

Ova molitva za ljubavnu caroliju čita se svaki dan dok se ne dobije zeljeni rezultat - koliko ce to trajati ovisi samo o vama. Ovde vazi princip - sto je jaca vasa vera i zelja da budete bliski odredjenoj osobi, brze cete videti zeljeni rezultat.

Drugi nacin je da se fokusirate na sliku voljene osobe i konkretizujete svoju zelju u odredjenom obliku. Zatim recite sledece:

„Nebeski svete i andjeli, sile nebeske, okrenite lice njegovo ka meni, neka me pogleda i neka me zavoli istinskom i svetlom ljubavlju, da njegovo srce ne bude hladno i neka njegova duša poleti ka meni, da budemo zajedno od sada i zauvek."

Najbolje je nauciti molitve napamet jer je efikasnije nego citanje sa komada papira jer citanje je mehanicki a izgovaranjem cete u svaku reč prenositi svoj duh, zelje i emocije. 

Kao sto znate, svasta se desava u zivotu. Dobro i zlo su isprepleteni. Svaka osoba ima i egoisticno nacelo kao i nesebicne motive. Ovo je takodje direktno povezano sa magijom, jer su madjioničari, vracevi, vectice i Hodze, takodje ljudi.

Po svojoj prirodi, magija je jedna, bas kao i cieli univerzum a podela na belu i crnu magiju - je samo odraz nasih vlastitih pogleda, misli, motiva i postupaka. Nije moc koja cini osobu dobrom ili lošom, već sama osoba, donoseći izbor, koristi svoju moc za stetu ili za dobro.

Izvan ljudskih kategorija o dobrom ili losem, svaka ljubavna carolija ce jednostavno biti efekat necijih osecanja. Ali posto zivimo u drustvu koje je podeljeno na savesne i nesavesne, na dobre i lose ljude, dobre i lose namere, tako se i magija deli na dobru ili  losu, u zavisnosti da li ce je napraviti osoba koja dobra ili osoba koja ima osvetnicke namere.

Glavna stvar je verovati u snagu izgovorenih reci i vise sile ce vam sigurno pomoci. Medjutim, ovo radite samo ako ste spremni da uzvratite ljubav jer nije dozvoljeno napraviti ljubavnu magiju iz osvete ili zavisti.

Print this item

  Magija zapisana u Kuranu
Posted by: alexalexalex - 08-02-2022,12:39 AM - Forum: Ljubavna magija - Replies (1)

Magija u Kuranu


Mnogi od najvećih filozofa i mislilaca posvetili su čitav svoj život proučavanju Kur'ana. I takva dosadašnja istraživanja pokazuju da je postojanje magije u Isamu i Kuranu jasno navedeno. U Kur'anu postoji posebno napisana sura koja je u potpunosti posvećena magiji.

Magija za ljubav

Ljubavna magija u Kuranu se u velikoj mjeri koristi kao glavni objekt moći prirode. Muslimani imaju mnogo rituala koji pomažu u jačanju veze između muškarca i žene. Muslimanska magija je veoma moćan ritual koji se može koristiti za poboljsanje ljubavne veze i braka.

Muslimanska magija odavno je ušla u živote i sudbine ljudi. Naravno, ne vjeruju svi u njeno postojanje ali jasno je da ništo ne može poništiti njenu efikasnost. Islamski prakticari magije, zove se Hodza koji imaju mnogo znanja i vjestine u magijskim ritualima a pomoc im je dostupna u Kur'anskim surama kroz koje mogu poslati svoje želje i osjećaje Bogu kroz razne zapise i pisane amajlije.

Prakticna primjena muslimanske magije

Iako je magija dozvoljena ovoj religiji, Kur'an upozorava da se ona smije praktikovati samo u slucaju postizanja dobroga i da se ne mije rasiti crna magija. Oni koji rade crnu magiju, zovu se Sihirbazi. Hodza koji nije Sihirbaz, radi samo dobru magiju jer zna da je Bog, Allah, poslao pomoc u Kuranu jedino u cilju da pomogne ljudima. Ali uprkos tome, mnogi ljudi nastavljaju da koriste magičnu moć u svrhu zla.

Arapska muslimanska magija

Muslimanske (arapske) zemlje poput Maroka, gdje je magija isastavni dio postojanja čitavih generacija, službeno praktikuju magijske čini.

Bog je objavio da magiju treba smatrati naukom. Ali, uprkos tome, većina ljudi želi da dobije rješenja magije za neciste ciljeve kao sto je osvijeta i često pribjegavaju privlačenju natprirodnih sila u tu korist. 

Na primjer, muslimanska magija ima neke rituale koji pomažu u slučajevima neprijatelja ili konkurencije u poslovanju, suparnistva u ljubavnom odnosu protivnicima. Ova magija cini da neprijatelji ili postanu depresivni.

Muslimanska praktična magija, zapisi i rituali, oduvijek su bili veoma popularni ali bez obzira na njen siroki spektar mogucnosti, apeluje se koriscenje Kurana i zapisa samo u svrhu dobra. Kada za cilj imate samo dobro, onda nema sumnje da vam magija može promijeniti sudbinu kako biste dostigli srecu, vratili voljenu osobu, privukli ljubav i doziveli radost.

Print this item

  Ljubav
Posted by: enrico - 09-01-2022,10:16 PM - Forum: Ljubav - Replies (1)

Mnogi ljudi ne znaju šta je ljubav. Mnoge ljude zanima samo sreća koju im ljubav pruža, žele da budu voljeni, ali malo njih zna koliko je razvijena njihova sposobnost ljubavi. Vecina ljudi zapravo ne voli sebe.  Često ponavljaju riječi "volim te", ali u većini slučajeva te riječi znače "trebam te" ili "ne napuštaj me".
 
Mnogi ljudi traže ljubav u partnerstvu zbog činjenice da nisu u stanju da vole sebe. Ali ako ne znamo kako da volimo sebe, ne možemo voljeti nikog drugog. Drugim riječima, možemo voljeti druge kao što volimo sebe. Ljubav prema sebi je mjera kojom volimo druge. A to podrazumijeva sposobnost da budemo sretni i sami – ako se osjećamo dobro zbog sebe jer se volimo, nećemo se bojati drugih ljudi. Oslobađamo se ove zavisnosti. Kada se oslobodimo straha da budemo sami, tada možemo dati više slobode svom partneru i uspostaviti vezu prave ljubavi.
 
Nekima trebaju drugi ljudi da bi se osjećali sretnima. Ne žele i ne mogu biti sami. Čak i kada im veze više ne daju ono što žele, radije prave kompromis nego da se razdvoje. U samoći imaju smetnji i stvari koje ne žele da znaju - izbijaju na površinu duše I tada strahovi, neriješeni sukobi koriste priliku da privuku pažnju. Umjesto da se bave njima, ljudi bježe – jedan se napije, drugi skače iz veze u vezu, itd. Takvi odnosi se zasnivaju na negaciji – „DA zajedničkom životu, NE samoći“. U takvim odnosima partneri su ovisni jedni o drugima i spremni su na svaku žrtvu. "Ne mogu biti sam" uvijek znači "plasim se da budem sam".
 
Sa druge strane, neki imaju velika očekivanja od svog potencijalnog partnera. Kod svakog odmah uoče nešto što je u suprotnosti sa njihovim idejama. U stvari, ovi ljudi sebi postavljaju visoke zahtjeve i nikada nisu u stanju da ih zadovolje. U mjeri u kojoj se zavaravaju vlastitim očekivanjima, u toj mjeri neće biti zadovoljni drugima. Ako tražite savršenog partnera, zapravo pokušavate da ublažite rizike i nesigurnosti ljubavi i partnerstva. Ova strategija život čini veoma dosadnim. Neki ljudi namjerno povećavaju svoje zahtjeve kako bi izbjegli partnerstvo; ne žele da se razočaraju i izbegavaju ljubav. Smisao partnerstva je zapravo I taj da partner razotkrije vase nedostatke, da vam pokaze vase nesvjesne osobine a vi da ih shvatite i prihvatite.
 
Zaljubljivanje:
 
Divno raspoloženje zaljubljivanja nastaje samo od sebe kada postoje preduslovi. Zaljubljujemo se u one karakteristike za koje mislimo da ih sami ne posedujemo, a željeli bismo da ih imamo. Ali mi nosimo sve svoje posebnosti - tako da zaljubljivanje samo otkriva naše osobine kojih još nismo svjesni. Da bismo sebi dozvolili da se zaljubimo, od partnera tražimo da ispuni određene uslove. Što više imamo očekivanja, manja je vjerovatnoća da ćemo se zaljubiti. Sve što očekujemo od drugih ljudi pokazuje kako se ponašamo prema sebi.
 
Neki ljudi pokušavaju da se ponašaju na način koji mnogo prija partneru, da mu u svakom slučaju udovolje, gurajući svoje potrebe u drugi plan. Razlog tome je njihovo nedovoljno samopoštovanje i strah od napuštanja.
 
Neodlučne osobe su često neodlučne u svojim izborima, traže savjete, svjesno ili nesvjesno stvaraju okolnosti u kojima odluke donose drugi. Mnogi ljudi svoje vrijeme provode u nedjelovanju iz straha da ne naprave grešku I ne preuzmu odgovornost za nju. Oni stalno traže argumente kako bi postigli jasnoću, ali to se nikada ne dešava jer oni to zapravo ne žele.
 
Strah od odbijanja. Osećaj da nismo dovoljno dobri, osećaj sopstvene inferiornosti razlog je za strah od odbacivanja. Mnogi ljudi ne prihvataju sebe onakvima kakvi jesu i plaše se da ih ni drugi neće prihvatiti. Stoga se trude da se pokažu u svom najboljem svjetlu, da sakriju od svijeta sve što im se čini nedostojnim.
 
Što je veća naša sposobnost da uočimo karakteristike drugih ljudi koji nas privlače, to se češće zaljubljujemo. Ako obratimo pažnju prije svega na sebe, na vlastite misli, zadatke i brige, moći ćemo premalo opažati druge ljude. U stvari: zaljubljivanje nema mnogo veze sa onim u koga smo zaljubljeni. Uočavamo njegovu ljepotu i njegove crte lica, ali smo opijeni vlastitom slikom koja se ogleda u partneru. To je ono što nas inspiriše, omogućava da zaboravimo sve brige, budi u nama snage za koje nismo ni slutili, tera nas da činimo čuda. Kada smo zaljubljeni, uživamo u ljubavi prema sebi.
 
Nedostatak ljubavi prema sebi i nesamostalnost očekuje se da nadopuni partner. Ali umjesto toga, odražava upravo ono što ne bismo htjeli da on uopće vidi. On sa nama radi ono što mi radimo sa sobom. Želimo da nas neko voli, a on nam daje onoliko malo koliko i mi njemu. Ako volite i tretirate sebe s pažnjom, privući ćete partnera koji će vas voljeti i ponašati se s pažnjom.
 
Svako može da voli. Kada prihvatite ljude onakvima kakvi jesu, zapravo ćete ih upoznati. Kada prestanete da kritikujete sebe, prestaćete da kritikujete i druge. Ljudi sa kojima imamo veze su odraz nas samih. Da bismo upoznali sebe, nesvjesno privlačimo ljude osobinama koje još nismo integrirali u sebe. "Ne mogu da volim" znači da ne volim sebe.
 
Ljubomora. Iza ljubomore krije se strah od gubitka partnera. Ako nam nešto smeta kod drugih ili kod nas samih - to je znak nedoslednosti. Druga osoba je samo povod za pojavljivanje ljubomore, ali ne i razlog. Razlog je uvek u nama, a drugi nam samo pokazuju šta nosimo u sebi ili šta ne prihvatamo. Kontrola koju nam drugi pokušavaju nametnuti odražava našu vlastitu samokontrolu, našu želju da kontroliramo svoje ponašanje kako bismo izbjegli neugodne situacije.

Print this item

  Nezadovoljstvo
Posted by: Venicento - 08-01-2022,01:20 AM - Forum: Ljudski karakter i sreca - No Replies

Nezadovoljstvo i bjes štete duši, a bolesna duša uzrokuje I bolest u tijelu. Dakle, duša mora biti negovana. A duša se najbolje neguje ljubavlju, molitvom i pokajanjem. Ali ne moze biti potpuno izlijecena ako se ne promjeni I karakter.
Ali kako se karakter mijenja I da li je to moguće? Nebrojano puta sam pokušavao da shvatim šta uzrokuje bijes, I shvatio sam da se bijes javlja kada se duša drži nekih materijalnih vrednosti . Što je jači intenzitet vezanosti za materijalne vrijednosti, to je jači strah da se materijalno ne izgubi, to je jaca usmjerenost ka sacuvanju I uvecanju materijalnog I to je veci bjes u covjeku koji dalje uzrokuje nezadovoljstvo I bolest duse.
 
Da bismo izbjegli sudbinu nezadovoljne osobe, moramo promijeniti karakter, naše ljudsko ja . Da bismo promijenili sebe, moramo izdići iznad toga sto nas dovodi do nezadovoljstva. Gdje počinje ljudsko ja, odnosno ljudska ličnost? Počinje od ljubavi, svijesti I želje za poboljsanjem. Da bismo se promijenili, moramo otvoriti srce za ljubav a oci za sagledavanje dobra u nematerijalnim stvarima. Ljubav prema zivotu, prema Bogu, porodici, prijateljima, prirodi.. Preterana vezanost za materijalna dobra, stvara ovisnost I nesposobnost da prihvatimo njihov gubitak. Ovo zatim radja agresiju, bjes I nezadovoljstvo, strah, zavist, nevoljnost da se živi. I što je strah od gubitka materijalnog veći, covjek se bori da ga ne izgubi I u toj borbi I posvecenosti, gubi vrijeme za porodicu, za duhovno, za ljubav.

Ako se osoba cvrsto drži nečeg materijalnog, izgubiće tu stvar. Jer sve zbog čega ubijamo ljubav mora nam biti oduzeto.

Print this item

  Amajlije i Talismani i njihova znacenja
Posted by: Gett - 29-07-2018,11:26 PM - Forum: Zastita - Replies (14)

Ukoliko verujete da potkovica i bubamara donose srecu, onda verovatno želite saznati šta znače razne Amajlije i Talismani.

Deflini

Veruje se da delfini donose sreću jer su u davna vremena moreplovci znali da su blizu kopna kad su ih ugledali nakon što su dugo bili na otvorenom moru.

Svinja

Pomalo neobična životinja kao simbol sreće je svinja. Nemci imaju čak i uzrečicu "imati svinju" koja znači da je sreća blizu. Svinje označavaju bogatstvo, strpljenje i iskrenost.

Kornjača

Kornjače se smatraju simbolom sreće, a takođe su jedna od četiri svete životinje (zajedno sa zmajem, jednorogom i feniksom). Kornjače predstavljaju Zemlju i dugovečnost i smatra se da predstavljaju vezu između smrtnog sveta i nebesa.

Slonovi

Slonovi predstavljaju mudrost i odanost. Bog Ganeša u indijskoj mitologiji nositelj je sreće, a figurice slonova kraj vrata ili na policama donose sreću i dug život. Među ostalim životinjama koje nose sreću su tigar i žaba.

Zečja šapica

Kada su u pitanju delovi životinja koji donose sreću, jedan od najpopularnijih je zečja šapa. Veruje se da, osim što donosi sreću, zadnja zečja noga pomaže začeću. To je verovanje koje je nastalo zahvaljujući tome što su seksualno aktivni većinu godine, a mladi se rađaju već nakon 30 dana u leglima od četiri do 12 zečića.

Zubi aligatora

Prema afričkom verovanju, donose sreću kockarima.

Cvrčak na ognjištu

Već je hiljadama godina znak sreće. U Kini i još nekim azijskim zemljama cvrčak je služio kao vrsta alarma. U slučaju provale prestao bi da proizvodi svoj karakterističan zvuk. Smatra se lošom srećom ubiti cvrčka. Indijanci su verovali da nosi sreću, a imitiranje cvrčanja smatralo se uvredljivim.

Bubamara

Smatra se nositeljem sreće i blagostanja. Veruje se da donosi oslobođenje od svakodnevnih problema. Bubamara takođe daruje strpljenje, a ako sleti na vas dok ste bolesni, znak je skorog ozdravljenja. Bubamara koja vam sleti na ruku, a zatim odleti znači da će sledeće nedelje biti lepo vreme.

Vilin konjic

Donosi promenu, a označava snagu, hrabrost i mir.

Skarabej

Predstavlja zaštitu od zla, ponovnog rođenja i preobražaja. Ova bubica je poznata i kao balegar, a u Egiptu važi za svetu bubu. Možda to sve ima veze i sa tim što se orijentiše na osnovu položaja zvezda?

Žirevi

Prema skandinavskoj mitologiji, štite od munja jer su plod hrasta – drveta posvećenog Toru, bogu groma i munje.

Duge

Smatraju se srećnim jer se na jednom kraju uvek nalazi ćup s blagom.

Jaje

Veoma moćan simbol plodnosti i ponovnog rođenja. Takođe služi za gledanje u budućnost, za prizivanje sunčanog vremena i kao zaštita od različitih zala.

Hvatač snova

Deo je indijanske kulture i u legendama je prvu od pauka na poklon dobila starica Nokomis u znak zahvalnosti što nije dozvolila svom unuku da ga ubije. Oni štite svog vlasnika od noćnih mora.

Potkovica

Veoma poznat simbol sreće koji zbog svoje povezanosti s konjima predstavlja snagu i pouzdanost. Kad su joj krajevi prema gore, potkovica je vezana uz mesec i prikuplja sreću, a ako su joj umjereni prema dole, onda predstavlja majčinu utrobu i obasipa vlasnika srećom. Grci su u potkovici videli polumesec koji je predstavljao plodnost. Potkovica koja je obešena iznad vrata čuva dom i zemlju. Prema jednoj legendi, Sveti Dunstan je u desetom veku ulovio đavola u potkovicu i otada nečastivi nikad više nije mogao da uđe u hrišćansku kuću koja ima potkovicu iznad vrata.

Kovanice

Među popularnim su nositeljima sreće. Ako nađemo novčić, ceo dan ćemo imati sreće, ali samo ako ga uzmemo. U suprotnom će nas ceo dan pratiti nesreća. Najsrećniji novčići oni su koji su savijeni ili imaju rupu, pogotovo ako ih dobijemo kao sitno u kupovini. Sreća koju takvi posebni novčići nose još je pojačana ako ih držimo u levom džepu ili na ogrlici oko vrata. Novčići u tegli koju držimo u kuhinji takođe nose sreću. Ako sačuvamo novčić koji prvi dobijemo u danu i stavimo ga u prazan džep, privući će još novca. Ako dobijemo sitno u ponedeljak, imaćemo sreću cele nedelje, a kovanice koje na sebi imaju datum vlasnikovog rođendana nose im posebnu sreću. Kovanice koje su izrađene na prestupnu godinu takođe nose sreću.

Merdevine

Čak su ih i drevni Egipćani smatrali simbolom sreće, pa su ih stavljali i u svoje grobove da bi pomogli duši da se uspne u nebesa. Međutim, merdevine podjednako lako mogu značiti i nesreću kad su naslonjene na zid jer predstavljaju porodični trougao. Ko god prođe ispod njih predstavlja nekoga ko remeti sklad porodice. Ali, kao i s mnogim drugim simbolima nesreće, negativan učinak prolaska ispod medevina može se poništiti tako da se prekrste prsti na rukama i tri puta pljune između prečki.

Detelina s četiri lista

Ovo je nešto što svi prepoznajemo kao znak sreće. To što predstavlja sreću verovatno ima koren u povezivanju deteline sa Svetim Patrikom, zaštitnikom Irske. Takođe postoji legenda koja kaže da je Eva iz raja ponela detelinu za sreću. Srećni brojevi Broj sedam srećan je u mnogim kulturama. U zapadnom svetu predstavlja požrtvovanost i sedam vrlina – mudrost, razumevanje, čast, slavu, snagu, dobrotu i mir. Veruje se i da sedmi sin sedmog sina ima isceliteljske moći, dok sedma kći sedme kćeri razume pravo značenje snova.

Pileći jadac

Sreću ima onaj kome pri trganju te kosti ostane veći deo u ruci. Sretniku će se ispuniti želja koju je zamislio dok je povlačio kost prema sebi.

Trepavica koja je otpala

Može ispuniti želju ako je s obraza premestite na prst, nešto zaželite i onda je oduvate.

Zvezda padalica

Spada u prirodne fenomenie koji ispunjavaju želje. Ko god je vidi sme nešto da poželi, ali ne sme nikome da otkrije šta jer se to inače neće ispuniti.

Dimničari

Znak su sreće i bogatstva. Postoji legenda koja kaže da je engleski kralj Džordž jednog dana jahao u povorci kad je iznenada na put istrčao pas koji mu je napao konja. Konj se propeo i gotovo zbacio kralja, srećom jedna osoba odevena u prljavu i istrošenu odeću uhvatila je uzde i smirila životinju. Bio je to dimničar.

Print this item

  Vracanje voljene osobe magijom
Posted by: Eho - 22-07-2018,11:15 PM - Forum: Ljubavna magija - Replies (6)

Vracanje voljene osobe magijom    
 
Ako muškarac odluči prekinuti kontakt s vama, ne morate mu pisati mnogo poruka i optjerecivati njegov telefon. Odmah nakon sto vas je ostavio, prvo sta trebate uraditi je: potpuno nestanite iz vida voljene osobe. Zasto? Evo odgovora! Sigurno je da je on spreman da ga krijenete opsjedati I trcati za njim ali uopće nije ni pretpostavio da vi zapravo nećete nikako reagirati na ostavljanje. Sigurno će mu se ovaj vas  postupak činiti čudnim i on će se zagarantovano zamisliti zasto niste reagovali. Ovim ste mu dali prvi ŠOK! I jednostavno ste izbjegli nekoliko scena ponižavajućih za vas.
 
 
Ako je voljena osoba vrlo popularan kod žena, vjerojatno ga vaši znakovi pažnje neće zadiviti. Međutim, jasno ćete se istaknuti u njegovim ocima na kada shvati da nemate reakciju. Ovim ga može ozbiljno zakačiti i natjerati da preuzme inicijativu u vašem smjeru.
 
Vjerojatno ste čuli da je muskarac po prirodi lovac koji voli loviti svoj potencijalni "plijen". Kada vam nakon koraka koji su opisani iznad, počne ponovo pokazivati svoju pažnju, možete reagirati pozitivno tijekom prve komunikacije, prve poruke, prvog poziva ali nakon toga nemojte sami započinjati novi dijalog. Kad se muškarac vrati u kontakt s vama, promijenite taktiku i komunicirajte kao da ste izgubili interes za njega. Vjerovatno će ga zaintrigirati ova promjena ponašanja i pokušat će vratiti vašu naklonost. Ovim cete mu dati drugi ŠOK!
 
Nakon prekida, morate sebi dati vremena za oporavak. Mnogi, kako ne bi doživjeli bolne osjećaje nakon rastanka, ulaze u druge odnose, preusmjeravaju pažnju na drugu osobu sto je pogrijesno ako zelite vracanje voljene osobe!
 
Nemojte misliti da je vracanje voljene osobe nemoguce ako on u početku nije osjeća ljubav prema vama. U svakom trenutku žene su sposobne svojim ophodjenjem uciniti da se taj muskarac zaljubi.
 
Mnoge žene misle da je ljubavna magija jedini način da očarate muškarca. Ljubavna magija jeste jedna od najefikasnijih metoda, ali zene ukoliko su mudre, mogu ponovo vratiti voljenu osobu I tehnikom ophodjenja.


Iskustva sa ljubavnom magijom mozete citati i pisati na temi: https://ljubavnamagija.rs/showthread.php?tid=1

Print this item

  Hodzin zapis za ljubav
Posted by: omnib - 30-06-2018,03:33 AM - Forum: Ljubavna magija - Replies (9)

Hodzin zapis za ljubav je veoma mocna sila koja omogucuje usmjeravanje ljubavne energije prema odabranoj osobi. Reakcija na hodzin zapis za ljubav je povratak voljene osobe, emotivno vjezivanje ili udaja i zenidba.

Hodzin zapis za vracanje voljene osobe potice iz Islamske religije ali moze se raditi svima bez obzira kojoj vjeri pripadaju. Da li je hodzin zapis magija ili religijiska praksa, to je nemoguce odgovoriti. Hodzini zapisi za ljubav su zapravo tačno odrijedjene molitve iz Islamske vjerske knjige, Kuran. Koja molitva će biti upotrijebljena za ljubav, to moze znati samo Hodza. Pravljenje hodzinih zapisa za ljubav nije lako i to zahtijeva ogromnu znanje Imama i Islamskih vjeroucitelja. 

Hodzini zapisi za ljubav se razlikuju od drugih ljubavnih magija po tome sto je usko povezan sa religijom i vjerom u Allaha. Medjutim, cinjenica je da se spravljaju i za one koji nisu Islamske vjeroispovjesti. 

Hodzin zapis za ljubav savija se u trougao ili kvadratni wefk i cuva se od očiju drugih. Takodje je praksa drzati hodzin zapis u vodi i tu vodu piti kako bi ljubavna magija imala jace dejstvo.

Iskustva o Hodzinim zapisima i ljubavnoj magiji, mozete pisati i procitati na temi: https://ljubavnamagija.rs/showthread.php?tid=1

Print this item