Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.

Username
  

Password
  

Search Forums

(Advanced Search)

Forum Statistics
» Members: 149
» Latest member: Vallentino
» Forum threads: 16
» Forum posts: 213

Full Statistics

Online Users
There are currently 8 online users.
» 0 Member(s) | 7 Guest(s)
Google

Latest Threads
Ljubavna magija
Forum: Ljubavna magija
Last Post: pasquale
23-10-2021,12:21 AM
» Replies: 8
» Views: 250
Ljubavna magija
Forum: Ljubavna magija
Last Post: SmileForever
20-10-2021,12:47 AM
» Replies: 148
» Views: 448,106
Amajlije i Talismani i nj...
Forum: Amajlije
Last Post: Gett
29-07-2018,11:26 PM
» Replies: 0
» Views: 5,935
Sujeverje
Forum: Sujeverje
Last Post: Equi
29-07-2018,11:13 PM
» Replies: 0
» Views: 6,275
HOROSKOP: Godisnji horosk...
Forum: Horoskop
Last Post: Astro
29-07-2018,11:05 PM
» Replies: 0
» Views: 6,413
Ezoterija | Ezoterizam
Forum: Ezoterizam
Last Post: omnib
29-07-2018,10:24 PM
» Replies: 0
» Views: 5,917
Numerologija: Životni bro...
Forum: Numerologija
Last Post: Dohk
29-07-2018,10:06 PM
» Replies: 0
» Views: 6,779
Ljubavna magija rituali
Forum: Ljubavna magija
Last Post: Clouds
29-07-2018,05:08 AM
» Replies: 2
» Views: 54,040
Crna magija za ljubav
Forum: Crna magija
Last Post: dahlan
14-07-2018,08:24 PM
» Replies: 4
» Views: 40,324
Vlaska ljubavna magija
Forum: Crna magija
Last Post: Vanny
01-07-2018,03:14 AM
» Replies: 4
» Views: 40,822

 
  Ljubavna magija
Posted by: pasquale - 15-10-2021,12:43 AM - Forum: Ljubavna magija - Replies (8)

Ljubavna magija

Ljubavna magija ima dugu istoriju, koja se sastoji od određenih rituala, stvaranja talismana i zapisa. Prakticari obdareni magijskim moćima, prenosili su svoje znanje s koljena na koljeno. Čak i u trećem milenijumu, ljubavna magija, uprkos kolosalnim dostignućima nauke, ima sjajne ideje o razumijevanju ljudske duše.

U praksi, zadatak ljubavna magija je resavanje problijema neuzvraćene ljubavi, koja je za mnoge tragedija praćena depresijom. Kada raskinete sa voljenom osobom, ne možete prihvatiti činjenicu da vas je osoba napustila. Pokušaji da vratite voljenu osobu, cesto vode u slijepu ulicu, stalno doživljavate nazadovoljstvo, pribjegavajuci očajnim postupcima pa I poniženju.
Iz teške situacije postoji izlaz - ljubavna magija koja će probuditi mentalnu i fizičku privlačnost.
 
Ljubavna magija pomaze kod vracanja samopouzdanja, pronalazenje pravog rješenja za vaš problem i izlaz iz teške ljubavne situacije.
Upamtite da su misli materija i da osoba sa snažnom energijom može dobiti ono što želi.
 
Tradicija ljubavne magije ima duboke drevne korijene, kada je društvo voljene osobe bilo jedini spas od usamljenosti. U modernom svijetu teško je biti sam sa sobom, ali i danas su mnogima potrijebni rituali koje nudi ljubavna magija.
 
Ljubavna magija je praksa zasnovana na dubokom poznavanju suptilnosti ljudske duše i odnosa među ljudima. Magija za ljubav uključuje posebnu praksu koja se sastoji od rituala, ljubavnih čarolija, stvaranja talismana I zapisa sa fascinantnim svojstvima.
Glavni magijski obred u svakoj magiji je ljubavna magijaa. Ovaj ritual je visoko učinkovit astralni program koji cilja na objekt strasti, voljenu osobu. Svrha takvog energetskog učinka na podsvijest je izazvati fizičku i mentalnu privlačnost objekta prema drugoj osobi.
Suština svake ljubavne magije je da vežete voljenu osobu za sebe, čak i ako ona ne dijeli vaša osjećanja.
 
Kada je i kome potrebna ljubavna magija:
 
Muškarcima I zenama podjednako. Ljubavna magija se kada partner nema osjećaje, emocije, želju da nastavi vezu.
Ljubavni ritual nije usmjeren samo na buđenje osjećaja u partneru. Ljubavna magija cini i da osoba postane samouvjerena i također pomaže aktivirati skrivene sposobnosti tijela.

Ako je ljubavna magija izvedena ispravno, to rješava problem, bez obzira na njegovu složenost.
Mehanizam utjecaja ljubavne magije temelji se na materiji misli.
 
Ako nešto jako želite, to će se ostvariti. Ljubavna magija mora ući u pravi val za materijalizaciju želje. Osoba koja pati ima oslabljenu energiju, pa se plan ne sprovodi. Magija za ljubav daje samopouzdanje i pojačava energiju.
Ljubavna magija može pomoći samo onima koji u nju vjeruju. Skeptična osoba zatvorena je za ljubavne magisjke prakse.
 
Vrste ljubavne magije:

- Bijela i crna magija
- Muslimanska ljubavna magija
 
Izbor ljubavnog rituala ovisi o specifičnoj situaciji osobe. U nekim slučajevima morat ćete ukloniti krunu celibata ili pečat usamljenosti. Uklanjanjem negativnosti učinit ćete se vidljivim suprotnom spolu I postaviti energiju na pozitivan način.

Print this item

  Amajlije i Talismani i njihova znacenja
Posted by: Gett - 29-07-2018,11:26 PM - Forum: Amajlije - No Replies

Ukoliko verujete da potkovica i bubamara donose srecu, onda verovatno želite saznati šta znače razne Amajlije i Talismani.

Deflini

Veruje se da delfini donose sreću jer su u davna vremena moreplovci znali da su blizu kopna kad su ih ugledali nakon što su dugo bili na otvorenom moru.

Svinja

Pomalo neobična životinja kao simbol sreće je svinja. Nemci imaju čak i uzrečicu "imati svinju" koja znači da je sreća blizu. Svinje označavaju bogatstvo, strpljenje i iskrenost.

Kornjača

Kornjače se smatraju simbolom sreće, a takođe su jedna od četiri svete životinje (zajedno sa zmajem, jednorogom i feniksom). Kornjače predstavljaju Zemlju i dugovečnost i smatra se da predstavljaju vezu između smrtnog sveta i nebesa.

Slonovi

Slonovi predstavljaju mudrost i odanost. Bog Ganeša u indijskoj mitologiji nositelj je sreće, a figurice slonova kraj vrata ili na policama donose sreću i dug život. Među ostalim životinjama koje nose sreću su tigar i žaba.

Zečja šapica

Kada su u pitanju delovi životinja koji donose sreću, jedan od najpopularnijih je zečja šapa. Veruje se da, osim što donosi sreću, zadnja zečja noga pomaže začeću. To je verovanje koje je nastalo zahvaljujući tome što su seksualno aktivni većinu godine, a mladi se rađaju već nakon 30 dana u leglima od četiri do 12 zečića.

Zubi aligatora

Prema afričkom verovanju, donose sreću kockarima.

Cvrčak na ognjištu

Već je hiljadama godina znak sreće. U Kini i još nekim azijskim zemljama cvrčak je služio kao vrsta alarma. U slučaju provale prestao bi da proizvodi svoj karakterističan zvuk. Smatra se lošom srećom ubiti cvrčka. Indijanci su verovali da nosi sreću, a imitiranje cvrčanja smatralo se uvredljivim.

Bubamara

Smatra se nositeljem sreće i blagostanja. Veruje se da donosi oslobođenje od svakodnevnih problema. Bubamara takođe daruje strpljenje, a ako sleti na vas dok ste bolesni, znak je skorog ozdravljenja. Bubamara koja vam sleti na ruku, a zatim odleti znači da će sledeće nedelje biti lepo vreme.

Vilin konjic

Donosi promenu, a označava snagu, hrabrost i mir.

Skarabej

Predstavlja zaštitu od zla, ponovnog rođenja i preobražaja. Ova bubica je poznata i kao balegar, a u Egiptu važi za svetu bubu. Možda to sve ima veze i sa tim što se orijentiše na osnovu položaja zvezda?

Žirevi

Prema skandinavskoj mitologiji, štite od munja jer su plod hrasta – drveta posvećenog Toru, bogu groma i munje.

Duge

Smatraju se srećnim jer se na jednom kraju uvek nalazi ćup s blagom.

Jaje

Veoma moćan simbol plodnosti i ponovnog rođenja. Takođe služi za gledanje u budućnost, za prizivanje sunčanog vremena i kao zaštita od različitih zala.

Hvatač snova

Deo je indijanske kulture i u legendama je prvu od pauka na poklon dobila starica Nokomis u znak zahvalnosti što nije dozvolila svom unuku da ga ubije. Oni štite svog vlasnika od noćnih mora.

Potkovica

Veoma poznat simbol sreće koji zbog svoje povezanosti s konjima predstavlja snagu i pouzdanost. Kad su joj krajevi prema gore, potkovica je vezana uz mesec i prikuplja sreću, a ako su joj umjereni prema dole, onda predstavlja majčinu utrobu i obasipa vlasnika srećom. Grci su u potkovici videli polumesec koji je predstavljao plodnost. Potkovica koja je obešena iznad vrata čuva dom i zemlju. Prema jednoj legendi, Sveti Dunstan je u desetom veku ulovio đavola u potkovicu i otada nečastivi nikad više nije mogao da uđe u hrišćansku kuću koja ima potkovicu iznad vrata.

Kovanice

Među popularnim su nositeljima sreće. Ako nađemo novčić, ceo dan ćemo imati sreće, ali samo ako ga uzmemo. U suprotnom će nas ceo dan pratiti nesreća. Najsrećniji novčići oni su koji su savijeni ili imaju rupu, pogotovo ako ih dobijemo kao sitno u kupovini. Sreća koju takvi posebni novčići nose još je pojačana ako ih držimo u levom džepu ili na ogrlici oko vrata. Novčići u tegli koju držimo u kuhinji takođe nose sreću. Ako sačuvamo novčić koji prvi dobijemo u danu i stavimo ga u prazan džep, privući će još novca. Ako dobijemo sitno u ponedeljak, imaćemo sreću cele nedelje, a kovanice koje na sebi imaju datum vlasnikovog rođendana nose im posebnu sreću. Kovanice koje su izrađene na prestupnu godinu takođe nose sreću.

Merdevine

Čak su ih i drevni Egipćani smatrali simbolom sreće, pa su ih stavljali i u svoje grobove da bi pomogli duši da se uspne u nebesa. Međutim, merdevine podjednako lako mogu značiti i nesreću kad su naslonjene na zid jer predstavljaju porodični trougao. Ko god prođe ispod njih predstavlja nekoga ko remeti sklad porodice. Ali, kao i s mnogim drugim simbolima nesreće, negativan učinak prolaska ispod medevina može se poništiti tako da se prekrste prsti na rukama i tri puta pljune između prečki.

Detelina s četiri lista

Ovo je nešto što svi prepoznajemo kao znak sreće. To što predstavlja sreću verovatno ima koren u povezivanju deteline sa Svetim Patrikom, zaštitnikom Irske. Takođe postoji legenda koja kaže da je Eva iz raja ponela detelinu za sreću. Srećni brojevi Broj sedam srećan je u mnogim kulturama. U zapadnom svetu predstavlja požrtvovanost i sedam vrlina – mudrost, razumevanje, čast, slavu, snagu, dobrotu i mir. Veruje se i da sedmi sin sedmog sina ima isceliteljske moći, dok sedma kći sedme kćeri razume pravo značenje snova.

Pileći jadac

Sreću ima onaj kome pri trganju te kosti ostane veći deo u ruci. Sretniku će se ispuniti želja koju je zamislio dok je povlačio kost prema sebi.

Trepavica koja je otpala

Može ispuniti želju ako je s obraza premestite na prst, nešto zaželite i onda je oduvate.

Zvezda padalica

Spada u prirodne fenomenie koji ispunjavaju želje. Ko god je vidi sme nešto da poželi, ali ne sme nikome da otkrije šta jer se to inače neće ispuniti.

Dimničari

Znak su sreće i bogatstva. Postoji legenda koja kaže da je engleski kralj Džordž jednog dana jahao u povorci kad je iznenada na put istrčao pas koji mu je napao konja. Konj se propeo i gotovo zbacio kralja, srećom jedna osoba odevena u prljavu i istrošenu odeću uhvatila je uzde i smirila životinju. Bio je to dimničar.

Print this item

  Sujeverje
Posted by: Equi - 29-07-2018,11:13 PM - Forum: Sujeverje - No Replies

Sujeverje

Svaki narod i etnička zajednica u svom ima određene vrste sujeverja i neka od njih preoblikovana su u obeležja savremene kulture.

Sujeverne radnje:

- Kada neko krene iz kuće na ispit ili drugi važan posao, za njime se prosipa voda;

- Kada se sretne odžačar, za koga se inače smatra da donosi sreću, treba na kaputu zavrnuti dugme u krug i po mogućstvu ukrasti mu neku dlaku iz četke;

- Crna mačka donosi nesreću, te ako pređe nekom preko puta, treba se vratiti tj. ne presecati svojim kretanjem put kojim je prošla mačka;

- Mlada treba na sebi da ima i nešto staro i nešto novo;

-Devojka koja prva uhvati bidermajer koji mlada, okrenuta leđima, baca neudatim devojkama, prva će se udati od prisutnih;

- Ujutru prilikom ustajanja iz kreveta treba prvo stati na desnu nogu, inače će tog dana sve ići loše.

Print this item

  HOROSKOP: Godisnji horoskop za 2108. godinu
Posted by: Astro - 29-07-2018,11:05 PM - Forum: Horoskop - No Replies

Horoskop za 2018. godinu | Godisnji horoskop za svaki znak

Ovan

Za vas ZVEZDANO nebo tokom 2018. godine donosi najveću ostvarenost kroz vaše treće, četvrto i osmo polje. Možete da očekujete nove podsticaje koji će kvalitetno uticati na vaš unutrašnji razvoj, inspiraciju i stvaralaštvo. Sreća je u razmeni energije sa bliskim osobama. Sada možete da se posvetite i realizaciji svojih najvećih ili najlepših želja. Potrudite se da pravilno usmeravate svu svoju kreativnu energiju kako biste uz mnoga zadovoljstva koja će vas pratiti u društvenom životu i ljubavnim odnosima, učinili i nešto čime ćete potvrditi svoj poslovni status.

Ljubav:

Vaše ponašanje na najbolji način odslikava ljubavno zadovoljstvo ili raspoloženje koje ćete osećati u odnosu sa bliskom osobom. Važno je da sledite svoj unutrašnji glas ili instinkt koji će vas navoditi na dobar izbor. Već početkom godine očekuje vas nova sreća u ljubavnom i porodičnom životu. Ako ste slobodnog emotivnog statusa, potrudite se da postavite jasniju granicu između svog intimnog života i uloge koju ćete imati u društvu ili u krugu javnosti. Nema razloga da nekom popuštate više nego što želite. Tokom ove godine imaćete niz sjajnih prilika da ulepšate ili obogatite svoj društveni i ljubavni život. Očekuju vas poznanstva sa nekim izuzetno važnim osobama.

Posao:

Vaš smisao za dobrom organizacijom doći će do izražaja već početkom godine, pokušavaćete da uspostavite nova pravila i da korigujete svoju dosadašnju taktiku. Od 19. januara udružite svoje poslovne interese sa odabranim saradnicima. Mudrost u poslovnom ponašanju je od presudnog značaja u mnogim situacijama, naročito kada su okolnosti koje vas prate promenljive i kada se ćud saradnika brzo menja u zavisnosti od aktuelnih dešavanja. U periodu od marta meseca imaćete priliku da se dodatno angažujete u paralelnim poslovima. Ako se bavite nekim od javnih zanimanja, umetnošću, medijima ili trgovinom predstoji vam satisfakcija i uspeh u drugoj polovini godine. 

Zdravlje:

Zbog dinamičnih dešavanja i stresnih situacija moguće su povremene glavobolje, prolazne nervoze i iritacije disajnog sistema ili virusne infekcije. Važno je da imate pozitivan stav po pitanju redovne zdravstvene kontrole i pravilne nege i zaštite. Budite pažljiviji u periodu od 26. februara do 02. marta, i zatim od 03. do 19. juna i krajem decembra meseca.

Sugestije:

Vama 2018. godina donosi veliki uspon, a uz poseban dar koji imate učinićete na lak način ono što drugi ne mogu ili ne umeju. Mnoge srećne okolnosti su na vašoj strani, tako da vas očekuju najrazličitije mogućnosti u kojima ćete dodatno ostvariti novi uspeh i afirmaciju ili događaji koji će uneti više radosti u vaš privatni život i ljubavne odnose. Pomerite svoje subjektivne granice, vreme je za nove odluke, saznanja i životna iskustva.


Bik

Za vas ZVEZDANO nebo tokom 2018. godine obećava obilje sjajnih mogućnosti. Favorizovano je vaše šesto, osmo i jedanaesto polje - Jupiter, Saturn, Pluton i Uran garantuju dobitak na svim poljima. Budući da se vi sjajno snalazite u svim interpersonalnim odnosima uspevaćete lakše od drugih da osvajate naklonost i popularnost, ali i brojne nagrade ili priznanja koja će vas pratiti. Sreća vam je naklonjenja i potrudite sa da izvučete dobru pouku iz svega što vam se dešava. Kada poželite da promenite svet oko sebe, učinite to slobodno sa namerom da ostvarite svoje najlepše snove.

Ljubav:

Prati vas pozitivno raspoloženje i ne krijete da vas raduju vas novi događaji koji bitno menjaju vaš odnos sa voljenom osobom u pravcu zajedničkih planova. Partner će vas iskreno podžavati, čak i u nekim situacijama u kojima to do sada nije bilo tipično. Pratiće vas faktor sreće u raznim situacijama ili srećan epilog u kojoj god situaciji da se nalazite. Važno je da ulepšavate svoj odnos sa voljenom osobom u onoj meri koja odgovara zajedničkim afinitetima i potrebama. Moguća su nova dešavanja u krugu porodice koja predstavljaju dobar razlog za slavlje, posebno u periodu od avgusta i oktobra meseca.

Posao:

Početkom godine postojaće različiti interesni ciljevi među saradnicima koji će uticati na savremeniji poslovni dogovor. Vi se brzo snalazite pod neobičnim okolnostima i umete sugestivo da delujete na svoju okolinu. Usmerite svoju pažnju na prioritetne poslovne planove koje imate, naročito u periodu od februara i juna meseca. Ukoliko se bavite nekim od umeničkih zanimanja, edukacijom, pisanjem ili medijima očekuje vas značajniji uspeh sredinom godine. Smišljeno ćete moći da upotrebite sve prednosti i privilegije sa kojima raspolažete, naročito u periodu od 11. oktobra i krajem godine.

Zdravlje:

Dodatna fizička angažovanost, šetnje ili relaksacija pozitivno deluju na vašu unutrašnju ravnotežu i organizam, tada se osećate zadovoljnije i smirenije. Moguće su prolazne glavobolje, povremeni pad imuniteta, ili mentalna osetljivost. Važno je da se ponašate umereno i pažljivo, kao i da vodite računa o boljoj zdravstvenoj preventivi u periodu od 04. do 19. marta, od 13. do 23. septembra, i krajem decembra meseca.

Sugestije:

Prošite listu raznovrsnih zahteva i postavite visoke kriterijume u svim oblastima iz svog privatnog i poslovnog života. Možete da se radujete velikom uspehu i ličnoj sreći u periodu od juna meseca. Vi umete da prepoznate prave vrednosti i da sačuvate pozitivnu orijentaciju, a sa novim iskustvom sada imate priliku da uvećate svoje unutrašnje bogatstvo i sreću u porodici.


Blizanci

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2018. godine, najavljuje značajne promene. Možete da se radujete velikom uspehu i ličnoj sreći u periodu od juna meseca. Vi umete da prepoznate prave vrednosti i da sačuvate pozitivnu orijentaciju, a sa novim iskustvom sada imate priliku da uvećate svoje unutrašnje bogatstvo i sreću u porodici. Vaš stil izražavanja i šarm koji posedujete čine vas veoma omiljenom osobom, ali povremeno ćete morati da dokazujete i neke druge kvalitete koje imate kako biste održali dobre saradničke ili partnerske odnose. 

Ljubav:

U odnosu sa voljenom osobom, možda vam ponekad neće biti lako da sagladate pravi uzrok koji dovodi do ljubavnih razmirica. Bolje je da neke stvari mudro prećutite, nego da zagovarate dijalog koji vodi ka raspravama. Faktor vremena za vas će imati korisno značenje. Iksristalisaćete svoja osećanja, a sebi i svom partneru možete dati novu priliku da sve sagledate na bolji način. Nezavisno od emotivnog statusa i godina, događaji koji će vas posebno usrećiti očekuju vas od avgusta meseca, u periodu od 11. oktobra i krajem godine.

Posao:

Početkom godine ćete aktivno učestvovati u različitim događajima na poslovnoj sceni i uspevaćete da nametnete svoje ideje u bližem okruženju.  Na lak način možete da ostvarite većinu svojih ciljeva. U periodu od 05. februara do aprila meseca, treba da donesete neke važne odluke kako biste poboljšali svoju poziciju u odnosu na ostale saradnike. Mudro je da upotrebite praktično iskustvo i da pravilno zaštitite svoje poslovne interese za duži vremenski period. Osobe koje se bave nekim vidom javnog zanimanja, medijima ili imaju kontakte sa inostranstvom očekuje veliki uspeh u periodu od juna i od oktobra meseca.

Zdravlje:

Važno je da sačuvate svoju pozitivnu orijentaciju i da se pravilno negujete uz redovnu zdravstvenu kontrolu. Moguće su povremene glavobolje, prolazne tegobe sa pritiskom i sistemom za varenje ili virusne infekcije. Obratite pažnju na svoju psihičku ravnotežu i izvegavajte stresne situacije. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 03. do 17. marta, u drugoj polovini oktobra, kao i početkom decembra meseca.

Sugestije:

Udružite svoje interese sa bliskim osobama i insistirajte na vrhunskim ciljevima. Zlatni rezultati, uspeh ili ljubavna ostvarenja tokom naredne godine predstavljaju vašu osnovu orijentaciju. U skladu sa svojom prirodom potrudite se da doživite neke čarobne trenutke zbog kojih život ima onaj pravi ili najlepši smisao. Dolazi vreme koje vam donosi uspeh i ubiranje plodova na raznim poljima. Ponekad se i rizik višestruko isplati, slobodno odgovorite na razne izazove.


Rak

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2018. godine, predstavlja veličanstveno ostvarenje na svim životnim poljima, a posebno je protežirano Vaše prvo, peto i dvanaesto polje. Očekuju vas sjajne prilike koje će vam doneti obilje radosti, uspeha i sreće. Na vama je da pomerite svoje subjektivne granice i da zajednički život učinite čarobnim. Ako verujete u „čuda“ – ona će vam se i ostvariti, a vi proverite. Planetarni aspekti Vam donose niz srećnih okolnosti i posebne privilegije koje ćete osetiti u svim životnim oblastima. 

Ljubav:

Uživajte u svim situacijama koje će vas ispunjavati pozitivnim rasploženjem, jer za početak i to je važno kako biste sačuvali jaku volju i  želju da pre ili kasnije ostvarite sve ono do čega vam je stalo. Od 21. januara, obratite pažnju na nova poznanstva, kontakte ili priliku da doživite neko nezaboravno iskustvo. Vi umete da pometate faktore ograničenja i ne odustajete lako od svojih namera, a različiti ljubavni izazovi u tome mogu da vas dodatno motivišu. Radost srca je impuls koji vas najjače pokreće na skoro svaki vid dokazivanja i zadovoljstva. Zablistaćete u punom sjaju u odnosu sa voljenom osobom u periodu od juna i oktobra meseca, kao i krajem godine.

Posao:

Početkom godine niz novih okolnosti podsticaće vas na aktivnu ulogu i na neka nova, ili drugačija rešanja. Od 09. februara, mudro prihvatite sve što može da doprinese dugoročnijem i trenutnom uspehu, jer pravilno doziranje i izvesnog stepena rizika predstavlja dobar način da zadžite privilegovanu poziciju u odnosu na saradnike. Očekuje vas značajniji uspeh u periodu tokom februara i aprila meseca, naročito ako se bavite sportom, javnim zanimanjem, medijima, trgovinom ili estradom.  U dugoj polovini godine imaćete sjajnu priliku da napredujete na poslovnoj ili statusnoj lestvici. Ako postavljate ciljeve na viši nivo – više ćete i dobijati ili profitirati.

Zdravlje:

Nalazite se u sjajnoj formi, ali potrudite se da pravilno brinete o svom psiho-fizičkom i zdravstvenom stanju. Zbog povremenih psiholoških pritisaka ili nekih stresnih situacija moguće su prolazne glavobolje, nervoze, stomačne tegobe, promene sa pritiskom ili problemi sa varenjem. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu krajem februara, i zatim od 25. maja do 03. juna.

Sugestije:

Sada imate priliku da promenite sve što nije dovoljno po vašoj meri ili ukusu. A vi najbolje umete da procenite i pravi trenutak kada treba delovati. Prijatelji i bliža okolna će uvek u potpunosti biti na vašoj strani. Pred vama su novi izazovi koji predstavljaju put ka velikom uspehu i sreći. Svaki trag uspeha koji ćete ostvariti u periodu tokom naredne godine će ojačati vašu ukupnu poziciju. Sreća je i kada postoje dobre mogućnosti izbora, kao posebna prilika da se ostvarite u ličnom i poslovnom životu. Planetarni aspekti vas upućuju na mudrost i strpljenje, da pravilno balansirate između onoga što je moguće ili nemoguće. Pozitivan uticaj Urana, i posebno Jupitera protežiraju vaš poslovni uspeh, ali najveći izazov možete da osetite kroz ličnu i ljubavnu sreću uz partnerstvo. 


Lav

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2018. godine, naglašava vaše četvrto, peto i sedmo polje, te najavljuje novi uspeh i neizmernu sreću u najvažnijim životnim oblastima. Očekuju vas sjajne prilike u polju stvaralaštva i napredovanje na statusnoj lestvici. Potrebno je da ostanete dosledni u svojim velikim ciljevima, a pokazaće se da vas očekuju razna potkrepljenja i nagrade za kompletno zalaganje. U skladu sa svojom potrebom da se ističite uvek kada postoje mogućnosti da ostvarite neke posebne rezultate, učinićete sve što je u domenu vaših sposobnosti i umenja da zablistate pred svojom okolinom.

Ljubav:

U ljubavnom odnosu umete da dominirate i ponekad, ako situacija izgleda suviše komplikovano vi u deliću sekunde uspevate da osmislite dobar plan ili rešenje. Partner će možda često delovati iznenađeno vašim reakcijama, ali skoro svaku situaciju vi ćete okrenuti u svoju korist i na način koji za vas predstavlja srećan epilog. Bez obzira na svoj emotivni status ili na godine umećete da prepoznate dobru ljubavnu priliku u kojoj ćete uživati, naročito u periodu od 21. februara, zatim tokom aprila i juna, kao i krajem godine. Za vas je ova godina idealna prilika, da definišete svoj budući ljubavni ili porodični status.

Posao:

Naredna godina je povoljan period za donošenje novih odluka i rešenja, naročito kroz razne poslove u domenu privatnog sektora ili za uvećanje imovinskih vrednosti. Mnoge prednosti su na vašoj strani, posebno u periodu od 05. februara, tokom marta i aprila meseca. Pokazaće se da su vaše vizije i poslovna strategija koju koristite uspešna formula, koja donosi značajnu moralnu i materijalnu satisfakciju na koju će se mnogi ugledati. Očekuju vas značajni rezultati kroz samostalnu delatnost ili, ako se nalazite na nekoj upravljačkoj poziciji predstoji vam ubrzano napredovanje tokom juna, oktobra i novembra meseca. 

Zdravlje:

Moguće je da će vaše zdravstvene tegobe najčešće biti prouzrokavane dodatnim psihološkim stresom ili velikim pritiskom, kojim ćete biti izloženi zbog svoje karijere ili partnerskog i ljubavnog odnosa . Povremene glavobolje, pad imuniteta, smetnje sa vidom i koncentracijom su propratna pojava, ukoliko previše forsirate svoj organizam na veliki napor. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 05. do 19. maja, zatim od 19. septembra od 03. okobra, kao i sredinom decembra meseca.

Sugestije:

Važno je da imate svest o tome kako je uz određene promene u razmišljanju i postupanju, moguće uticati na poboljšanje kvaliteta u raznim životnim oblastima. Slobodno prihvatite različite izazovne mogućnosti i uživajte lepoti ljubavnog, porodičnog ili zajedničkog života. 2018. godina za vas može biti zlatna prekretnica i »carska godina«.


Devica

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2018. godine, posebno protežira Vaše treće, deseto i jedanaesto polje. Prolazićete kroz razne neobične okolnosti, ali vašem profilu odgovora da delujete originalno i da se razlikujete u odnosu na okruženje. Bez obzira na prepreke koje će postojati na vašem putu, očekuju vas srećna razrešenja i nove radosti i veličanstveni uspeh. Sve što vam je potrebno za veliki uspeh i za ličnu sreću, nalazi se pored vas ili u vašoj neposrednoj blizini. Stoga dobro otvorite svoje oči, ali i svoje srce kako biste pažljivo pratili sve vidljive ili prikrivene znakove koji će vas pratiti tokom naredne godine. 

Ljubav:

Ono što drugi ne mogu – za vas sada predstavlja radost i ostvarenje. U ljubavnom životu pratiće vas nova sreća i interesantne situacije, tako da ćete se upravljati prema svojim emotivnim impulsima i potrebama. Očekuju vas značajni događaji u periodu od 31. januara, aprila i juna meseca. Ukoliko ste slobodnog emotivnog statusa sjajno ćete se snalaziti u kontaktima koji deluju pomalo nesvakidašnje ili kao neka nadrealno-neobična ljubavna priča. Dobro je što ćete uvek imati razne mogućnosti, te ćete birati ono najbolje ili najlepše. Pred vama je period novog procvata, koji će vam doneti čudesni unutrašnji sjaj i najlepši užitak u ljubavnom odnosu ili u porodičnom životu.

Posao:

Zahvaljujući dobrim okolnostima koje vas očekuju svoje poslovne vizije možete da plasirate na više načina i u različitim pravcima, naročito u periodu od 11. januara i februara meseca. Novi uspeh donosi i veću svest o određenim privilegijama sa kojima raspolažete. Mudro je da uvek spajate ugodno sa korisnim ili praktičnim rešenjem ne samo kroz trenutne faze, već i za dalju plodnu perspektivu koja vas očekuje. Imaćete sjajnu podršku na raznim stranama i pratiće vas faktor sreće, čak i u nekim „bezizlaznim situacijama“. Ukoliko se bavite javnim poslovima, trgovinom, pisanjem, kretivnim i umetničkim zanimanjima očekuje vas značajniji uspeh od aprila, oktobra meseca i krajem godine.

Zdravlje:

Zbog pojačanog stresa ili dinamike moguće su prolazne slabosti u vidu glavobolje, iritacija sa nekim hroničnim tegobama, promene ili oscilacije sa pritiskom, neke virusne infekcije ili nervoze. Važno je da uparažnjavate redovne zdravstvene kontrole i da se pravilno oslobađate od viška toksina koji ugrožavaju vaš organizam, i izbegavajte stresne situacije koje pogadjaju vaše psihičko stanje. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 27. aprila do 12. maja, i od 02. do 14. novembra.

Sugestije:

Za vas početak 2018. godine najavljuje neke veoma radosne i romantične događaje, koji će vas uveriti da je život čaroban kada se nalazite u društvu bliskih osoba. Jupiter – planeta »velike sreće«, vam donosi niz dobrih okolnosti ili mogućnost da ostvarite najznačajnije rezultate i »zlatne plodove«. Ako imate jaku veru, dobru volju i dovoljno ljubavi, sve je moguće promeniti na način na koji priželjkujete kao najlepšu sreću. Ponekad sreća dolazi iznenada ili pod neobičnim okolnostima, jer život je najlepše čudo koje se dešava. 


Vaga

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2018. godine, favorizuje vaše prvo, drugo, deveto i deseto polje. Sada imate sjajnu priliku da razmenjujete energiju sa bliskim osobama na način koji će vam doneti nove životne radosti, uspeh i sreću. Sve postaje moguće kada se vaša energija poklapa sa kosmičkom energijom. Oslonite se na svoju intuitivnu percepciju i na snagu emocija, jer ljubav uvek rađa ljubav.  Ono što Vas čini izuzetnom osobom, to su širina i snaga Vaših emocija. 

Ljubav:

Početna previranja u odnosu sa voljenom osobom imaće dobra značenja za dalju perspektivu, biće vam jasno da sve možete da uskladite na pravi način. U svom tipičnom maniru učinićete sve što je potrebno da usrećite blisku osobu, jer sve što dajete u ljubavnom odnosu i u porodičnom životu vratiće vam se na najlepši mogući nači. Ukoliko ste slobodni pratiće vas različiti ljubavni znaci i predznaci. Odgovorićete na neke pozive i udvaranja, jer sredinom i u drugoj polovini godine imaćete priliku da doživite najlepše trenutke u ljubavi, porodici i uz sve osobe koje su bliske vašem srcu. Posebno obratite pažnju na period od 12. januara, 04. marta, 11. jula i 08. novembra.

Posao:

Imate dobar predosećaj kada treba da pokrenete veću akciju ili da povučete konkretan potez. Mnoge okolnosti se menjaju u prilog vašim interesnim planovima, tako da ćete od 21. januara i tokom marta meseca dobijati i dodatne povlastice na osnovu kojih možete da ostvarite niz značajnijih ciljeva. Potrudite se da budete što aktivniji u periodu od maja, septembra i novembra meseca, jer imaćete priliku da utičete na mnoge uslove za napredovanje na poslovnoj i statusnoj lestvici. Ako se bavite nekim umetničkim ili javnim zanimanjem očekuje vas populatnost tokom cele godine. Za vas koji se bavite trgovinom, ekonomijom ili medicinom predstoji period velikog uspeha od jula meseca. 

Zdravlje:

Potrudite se da promeniti neke možda loše navike kao što su: nepravilna ishrana, preterano psiho-fizičko iscrpljivanje ili izlaganje stresnim situacijama. Obratite pažnju na nivo pritiska i cirkulaciju. Moguće su i prolazne stomačne iritacije, smetnje u varnju hrane i podložnost na neke virusne infekcije. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 04. do 19. juna, i od 09. do 19. septembra. 

Sugestije:

Vama 2018. godina donosi obilje najraličitijih ili skoro idelnih mogućnosti, kao sjajnu priliku da afirmišete sve svoje ideje o lepšoj i uspešnijoj strani života. Radost delite sa bližnjima i imaćete veličanstvenu sreću. Radost, uspeh i sreća proizilaze iz povezivanja i bliskosti sa „odabranim osobama“.Posmatrajte sve u duhu optimizma i da je »faktor sudbinske sreće« uvek na vašoj strani. Uživajte u lepoti života. Uverićete da i nemoguće postaje dostižno i moguće – uvek kada je sreća na vašoj strani.


Škorpion

Za vas ZVEZDANO nebo tokom 2018. godine obećava uspon i ostvarenje svih vaših velikih planova. Saturn koji boravi u vašem sazvežđu, će vas učiniti mudrom osobom koja povlači najbolje poteze i bira najveće ciljeve. Planetarni aspekti vam donose niz srećnih okolnosti i posebne privilegije koje ćete osetiti u svim životnim oblastima. Sve Vaše dobitne kombinacije proizilaze iz zajedničkih akcija ili udruživanja na raznim nivoima.

Ljubav:

Zadovoljstvo i harmonija koja će vas pratiti u porodičnom životu ili u odnosu sa voljenom osobom pozitivno će se odraziti na vaše ponašanje, veće samopouzdanje i na bolji izgled. Obratite pažnju na nove kontakte ili prilike koje ćete imati od 10. februara i tokom marta meseca, jer očekuju vas izuzetno lepa i nesvakidašnja iskustva. U skladu sa svojim emotivnim statusom i afinitetima uživaćete u nečijem bliskom društvu, bez posebnog opterećenja o suvišnim »pravilima« koja remete ljubavni sklad ili sa predrasudama o zajedničkoj sreći. Ako ste dovoljno mudri, za vas ljubavna sreća može da traje tokom cele godine.

Posao:

Postavili ste sebi jasne kriterijume, jer stalo vam je da ostvarite što više korisnih ciljeva za što duži period. U periodu od 19. januara, marta i maja meseca vešto ćete uspevati da pronađete neka zaobilazna i efikasna rešenja, koja će potvrditi vašu ispravnost u poslovnoj komunikciji ili delovanju. Važno je da ispoštujete sve zadate rokove i da pridobijete nečije poverenje, kako biste u završnim fazama uz materijanu satisfakciju ostvarili i neke nove kontakte koji će biti plodonosni naročito, za period od juna, septembra i novembra meseca. Imaćete podršku sa više strana i očekuju vas uspešna partnerstva ili novi saradnički odnosi.

Zdravlje:

Važno je da se imate svest o zdravom i urednom načinu života, da se pravilno negujete i da redovno vežbate, kao i da vodite računa o psiho-fizičkoj relaksaciji. Razmislite o zdravijem načinu ishrane koji će vam pomoći da se osećate bolje i da se redovno oslobađate od viška toksina iz organizma. Moguće su povremene iritacije imunološkog sistema, prolazne prehlade, kao i neke hronične tegobe. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 25. marta do 11. aprila, i zatim od 28. septembra do 09. oktobra.

Sugestije:

Sreća je na vašoj strani, a sreća je još veća i lepša kada je sa nekim delite. Slobodno preterujte u svemu što će vaš zajednički život pretočiti u najlepšu sreću i učiniti veličanstvenim. Sve što želite sada je sjajna prilika i da ostvarite. Što više budete tražili ili očekivali, više ćete i dobijati. Planete su Vam naklonjene i podstiču vas na dodatnu angažovanost na svim životnim poljima, ali partnerstvo i udruživanje je vaša »dobitna kombinacija«. Očekuje vas iznenadni uspon u karijeri i novi srećni dogadjaji u vašem ljubavnom ili porodičnom životu.


Strelac

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2018. godine, obećava obilje sreće i ostvarenja u vašem ljubavnom ili porodičnom životu. Amor će češće boraviti na vašem ramenu, te osluškujte glas ljubavi. Favorizovano je vaše peto, sedmo, deveto i deseto polje – Jupiter, Saturn, Pluton, Neptun i Uran garantuju ostvarenje najlepše „životne bajke“. Potrudite se otkrijete različite izvore radosti u sebi ili u svetu oko sebe. Sreća je da ste uvek u društvu bliske osobe ili da uvek birate najbolje društvo sa kojim delite trenutke radosti i nadahnuća.

Ljubav:

U ljubavnom životu partner vam je privržen i pokušavaće da vas impresionira na razne sebi svojstvene načine, što može izuzetno da vam godi i da vas hrani onom čudesnom energijom. Topla atmosfera koju osećate u svojoj porodici ili u odnosu sa voljenom osobom, delovaće i kao izuzetno vredan dar koji ste već duže iščekivali. Od 14. februara možete da uživate u raznim čarima svog ljubavnog života. Ukoliko ste slobodni emotivni zanos koji ćete osećati u vama će neprekidno buditi nove ideje i podsticaće vas na veliku radost. U periodu krajem godine, ljubavna harmonija će pozitivno uticati na vaše kompletno samopouzdanje i na veliki zanos.

Posao:

Većinu događaja na poslovnoj sceni umete da prepoznate kao dobru priliku i vešto ćete uspevati da ostvarite svoje kratkoročne, ali i dugoročne ciljeve. Usmerite svoju pažnju prema korisnim ciljevima, naročito u periodu od 08. januara, tokom marta, maja, septmebra i novembra meseca. Važno je da prilagođavate svoj profesionalni stil ili vrednosne kriterijume prema zajedničkim i ličnim interesima. Ponekad treba kombinovati različite stilove ili metode rada uz usvajanje novih ideja koje će vam omogućiti veću slobodu izražavanja. Uspeh vas očekuje u javim poslovima i u raznim vidovima investiranja znanja, umenja ili novca. 

Zdravlje:

Poželjno je da se pravilno zaštitite od mnogih stresnih situacija, kao i od različitih virusa, infekcija ili prehlada. Naglašeni aspekti sa Jupiterom doneće vam dodatnu energiju, ali i povremene iritacije koje mogu da se odraze kroz promenljiva stanja psiho-fizičke ravnoteže. Izbegavajte preterano iscrpljivanje i situacije koje negativno utiču na vašu unutrašnju ravnotežu, budite pažljiviji u kominikacijama, saobraćaju i razmislite o zdravijem načinu ishrane u periodu od 29. marta do 09. aprila, i od 27. septembra do 07. oktobra.

Sugestije:

Pratiće vas splet srećnih okolnosti i pozitivnih obrta u raznim situacijama. Ako ste dovoljno predani čuda su moguća i uvek postoje dobra rešenja i srećan ishod. Na vama je da pratite svoje želje, jer očekuju vas „zlatni plodovi“. 2018. godina za vas može predstavljati ostvarenje najlepših snova. Prisustvo Jupitera u vašem petom polju deluje kao dobar podsticaj za udruživanjem i uspešnim partnerstvom. Planetarni aspekti vam pomažu da ostvarite i neke »vrhunske ciljeve«.


Jarac

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2018. godine, najavljuje niz događaja koji donose novi i veliki uspon na svim životnim poljima. Pred vama je godina koja posebno naglašava vaše drugo, treće i sedmo polje. Usmerite svoju pažnju na najveće životne vrednosti, jer očekuju Vas značajni dobici koji će vam život učiniti lepšim i udobnijim. Mogući su neobični obrti koji donose uspeh i sreću. Sada imate priliku da po potrebi kombinujete samostalno sa zajedničkim delovanjem. Ako osećate dobar impuls i potrebu da usrećite bližu okolinu, onda nema razloga za oklevanjem.

Ljubav:

U ljubavnom odnosu dinamična dešavanja koja vas prate zahtevaju aktivnu ulogu ili spremnost na različite vidove prilagođavanja. Ponekad će partner umeti iznenada da poremeti vaš emotivni ritam ili osnovno raspoloženje, ali vi nećete želeti da se pomirite sa nekom sporednom ulogom. Na sreću, vi ćete umeti brzo da se orijentišete prema onim zanimljivijim sadržajima ili novim »izvorima radosti«. Uživaćete u mnogim prijatnim situacijama tokom marta, juna i u periodu od oktobra meseca. Često ćete testirati sebe, ali i osobu sa kojom ste bliski – različiti izazovi koji su pred vama su i nova prilika da obogatite sa novim iskustvom ili da ulepšate svoj ljubavni odnos. 

Posao:

Početkom godine bićete veoma angažovani u mnogim aktuelnim dešavanjima na poslovnoj sceni i umećete da prepoznate dobru priliku. Potrudite se da nametnete svoje poslovne vizije i rešenja, naročito u peruodu od 03. februara. Bićete podstaknuti nečijom pričom o saradnji, na vrlo uspešan ili efikasan način, možete da završtite niz poslovnih dogovora na različitim stranama u periodu od aprila, juna i oktobra meseca. Na vaše samopoudanje dodatno će uticati pozitivni komentari i sjajan »utisak« koji ćete ostavljati u širim krugovima. Ako se bavite poslovima u domenu umetnosti, medija ili trgovine začetak ugovaranja ili angažovanja u prvoj polovini godine, doneće vam više nego očekivane rezultate.

Zdravlje:

Važno je da se ponašate odgovorno prema svojoj zdravstvenoj ravnoteži, naročito kada ste izloženi različitim pritiscima i kada se nalazite pod jačim stresom. Moguće su povremene glavobolje, zatim stomačne tegobe, osetljivost sistema za varenje i želuca, kao i virusne infekcije i pojačana nervna tenzija. Budite pažljiviji u periodu od 29. marta do 13. aprila, i zatim od 26. juna do 09. jula.

Sugestije:

Za predstavnike vašeg znaka 2018. godina donosi obilje veoma interesatnih i dinamičnih dešavanja. Dobro se dobrim vraća, a što je ulog veći - veća je i mogućnost za „dobitkom“. Prijatelji će imati važnu ulogu u raznim situacijama u vašem životu, slobodno se oslonite na bliske osobe. Radost i sreća se uvek uvećavaju kada je delite sa dragim osobama. Očekuje vas sjajna prilika da pomerite skoro sve granice koje ste ostvarili u svojim poslovnim ili privatnim afirmacijama.


Vodolija

Za vas ZVEZDANO nebo tokom 2018. godine, donosi znćajne promene i »zlatne rezultate«. Jupiter u vašem sedmom polju – potencira uspeh i dobitak u partnerskim i saradničkim odnosima. Vaša pažnja će biti usmerena na lične potrebe i želje, a uspeh vas očekuje u polju partnerstva i karijere. Uz svo znaje, iskustvo ili umenje koje imate potrebna vam je i određena doza mudrosti kako biste uvek pravilno sagledali retrospektivu svih događaja kroz širu sliku uspeha i lične sreće od onoga što vam se trenutno dešava i što obeležava Vaš život na najlepši način.  

Ljubav:

Možda vaš ljubavni odnos početkom godine neće biti preterano idiličan, ali to vam neće smetati da se predstavite u pozitivnom svetlu pred bližom okolinom i da uživate uz dragu osobu. Obratite pažnju na dešavanja koja će vas prati u martu, junu i septembru mesecu, važno je da pravilno rešite svoje ljubavne dileme. Ukoliko ste slobodni kontakti koje ćete imati možda nisu uvek i u potpunosti ostvarenje vašeg sna o ljubavnoj sreći, ali svakako treba prihvatiti trenutke radosti i sreće koja će obležiti vaš zajednički život. Zadovoljstvo može  biti dužeg ili kraćeg daha, ali uvek je veoma poželjno. 

Posao:

Važno je da aktivno učestvujete u raznim pregovorima kako biste zadržali dobru poziciju u odnosu na ostale saradnike i imali priliku da stvarate nove oblike partnerstva. U periodu od marta meseca, novi događaji će zahtevati neprekidno prilagođavanje na razne uslove savremenijeg stila poslovanja. Oslonite se na svoj praktičan duh i na sposobnost analitičkog rasuđivanja. Značajniji uspeh vas očekuje tokom maja i septembra meseca. Umećete sjajno da se organizujete pod različitim okolnostima, a uz svoje diplomatske manire osmislićete i dobro rešenje koje pogoduje zajedničkim interesima. 

Zdravlje:

Stresne situacije kroz koje prolazite mogu imati uticaj na vaše psiho-fizičko stanje i zato obratite pažnju na zdraviji način ishrane, zatim na pravilniju negu, kao i na redovne zdravstvene kontrole kako biste poboljšali svoj imunitet. Moguće su povremene stomačne smetnje ili pojačana nervoza. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 03. do 11. februara, i od 02. oktobra do 12. avgusta.

Sugestije:

Vama 2018. godina donosi obilje najraličitijih ili skoro idelnih mogućnosti, kao sjajnu priliku da afirmišete svoje ideje o lepšoj i uspešnijoj strani života. Važno je da imate svest o tome kako je uz određene promene u razmišljanju i postupanju, moguće uticati na poboljšanje kvaliteta u raznim životnim oblastima. Slobodno investirajte u najvažnije ciljeve. Na sreću Jupiter vas protežira u različitim pravcima, ali ljubav stvara ona najlepša čuda. Prihvatite različite izazovne mogućnosti i uživajte lepoti ljubavnog, porodičnog ili zajedničkog života.


Ribe

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2018. godine, obećava hod po srećnim oblacima i posebno naglašava vaše prvo, drugo i peto polje. Očekuju vas sjajne prilike koje će vam omogućiti lični razvoj, sreću u porodici i napredovanje u karijeri ili na statusnoj lestvici. Sada imate priliku da ostvarite svoje najveće ciljeve u privatnm i poslovnom životu. Bićete dobro i bogato nagrađeni za sve što činite. Uspeh i omiljenost će predstavljati vaš zaštitni znak u narednom periodu.  I onda kada ima sreće, sreći ne mora biti kraja do god osećate da se u vama postoje topli talasi koji vas pokreću na razmenu emocija.

Ljubav:

Pred vama je period novih radosti, sreće i najlepših životnih ostvarenja – jer ponekad se i oni čudesni snovi ostvaruju. Podstaknuti ste na nova razmišljanja i stalo vam je održite romantičnu sliku u odnosu sa bliskom osobom. Vaša emotivna inspiracija često prevazilazi i nečija skrivena maštanja, sjajno umete da inspirišete svog partnera skoro u svakom pogledu. Uznemirenost koju ćete povremeno osećati ne treba doživljavati kao odraz emotivne ili lične slabosti, već kao dodatni impuls koji vodi ka novom zbližavanju. „Ljubavno sunce“ će vas obasjavati tokom cele godine, tako da ćete imaćete dosta razloga da uveličate neke ljubavne ili porodične situacije. 

Posao:

Na osnovu intuitivne percepcije naslućujete period značajnijih promena na poslovnoj sceni. Važno je da se od 08. januara što efikasnije uklopite u nove mogućnosti koje predlažu vaši saradnici. Ponekad treba vešto kombinovati individualni i partnerski način rada kako biste ostvarili svoj maksimum, naročito u periodu od marta, maja, septembra i novembra meseca. U prilog vam ide svest o tome da se nalaziti u sjajnoj formi i da imate ambiciozne poslovne planove koji će se uklapati u zajedničke interesne ciljeve. Uz određenu dozu mudrosti i naročito sa dobro osmišljenim potezima, lako možete da ostvarite svoje poslovne namere i da poboljšate materijalne mogućnosti tokom ove godine. Uspeh i sreća su u potpunosti na vašoj strani. 

Zdravlje:

Važno je da se pravilno negujete, da održavate dobru psiho-fizičku kondiciju ili da praktikujete redovne zdravstvene kontrole. Zbog velikog psiho-fizičkog napora ili dodatnog forsiranja moguće su prolazne stomačne tegobe ili virusne infekcije. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 29. januara do 11. februara,  od 28. aprila do 07. maja.

Sugestije:

Vaš znak ima i posebnu astrološku privilegiju. Jupiter –  planeta »velike sreće«, boravi u vašem sazvežđu o donosi pozitivan uticaj, izvesnu privilegiju i »zlatne plodove« onda kada vam je to najpotrebnije. Vama 2018. godina počinje na neki čaroban način, koji će vas inspirisati da za sebe i najmilije izgradite oazu radosti i sreće. Ako priželjkujete sreću, sve što je potrebno se nalazi oko vas. Vaša sreća proističe iz odnosa sa partnerom. Zajednica, udruživanje i timsko delovanje donose uspeh, ljubav i sreću. Učinite sve što je moguće da delujete u partnerstvu. Sada imate sjajnu priliku da izgradite svoju oazu radosti i sreće. Ljubav rađa ljubav - u Vama, i oko Vas.

Print this item

  Ezoterija | Ezoterizam
Posted by: omnib - 29-07-2018,10:24 PM - Forum: Ezoterizam - No Replies

Ezoterija potječe iz grčke riječi ezotheo što znači unutarnji. Za ezoterizam možemo reći da je to učenje koje se bavi proučavanjem tajnih nevidljivih svjetova i često je povezano s tajnim oblicima različitih vjerskih učenja.

U drevnoj Grčkoj, Ezoterizam je bila tajna znanost koju su filozofi povjeravali samo malom broju njihovih učenika. Ezoterija je predstavljala tajna učenja o duhovnosti, skrivena od mase i namijenjena samo za posebnoj odabranoj drevnoj Grčkoj eliti.

Cilj Ezoterije kao znanosti je dovesti one koji je proučavaju do metafizičke spoznaje.

Print this item

  Numerologija: Životni broj i značenje
Posted by: Dohk - 29-07-2018,10:06 PM - Forum: Numerologija - No Replies

Datum rodjenja ima značajan utjecaj na vašu osobnost.

Pitajte bilo kojeg astrologa, numerologa ili čak svog liječnika. Naš datum rođenja igra vitalnu ulogu u našem životu na bezbroj načina.

Datum rođenja može vam dati dodatne informacije o potencijalnom partneru. Većina ljudi zna svoj Astrološki znak, ali da li znate svoj životni broj?

Numerologija i broj životnog puta je važnan broj za spoznavanje sebe i svog partnera.

Numerologija je važna koliko.i astrologija. Znanje o životnom broju je poput znanja vašeg horoskopskog znaka. Numerologija vam pruža informacije o urođenim tendencijama, izazovima, veštinama.

Evo kako izračunati broj puta života:

Primjer: 19. STUDENOG 1985

• Studeni je 11. mjesec. 1 + 1 = 2

• Dan rođenja je 19. 1+9 = 10. 1 + 0 = 1

• Godina rođenja je 1985. Računajte sva četiri broja zajedno: 1 + 9 + 8 + 5 = 23; nastavite dok ne dobijete jednocifreni broj: 2 + 3 = 5.

Sada dodajemo dobivene jednocifrene brojeve.

Mjesec = 2. Dan = 1. Godina = 5. Što znači: 2 + 1 + 5 = 8

Broj životnog puta je 8.

Kada ste dobili svoj životni broj, pogledajte njegovo značenje u daljem tekstu. 

1 - Osoba koja ima ovaj broj je jaka, ponekad čak i egoist, uvijek polazi od sebe. Ima visoku inteligenciju, predodređena je na sreću. Živahna je, ali ponekad zbog osjećaja djeluje rastrojeno. 

2 - Ovaj broj nosi sreću i zadovoljstvo, radi se o darežljivoj i strastvenoj osobi. To su osjećajne osobe, sentimentalne i jako romantične.  

3 - Ovo je uzvišeni broj i osoba koja ga ima je često predodređena na velike stvari. To su jako inteligentne osobe, produhovljene, te često kao da imaju treće čulo. Oni neke stvari znaju unaprijed, predosjete i nerijetko služe za prenošenje poruka čovječanstvu. U pravilu njih očekuje velika sudbina.

4 - Ovaj broj predstavlja solidarnost, obvezu, potpunu zaokupljenost osobe koja ga nosi. Takve osobe su profesionalci, intelektualci. Njihova prednost je slobodoumnost, bez tabua su. To su kompleksne osobe, izvrsni prijatelji, partneri, djeca, roditelji. Na njih možete računati.

5 - Društvene osobe, pravi svjetski putnici. Vole slobodu, druženje, kretanje. Njima najbolje odgovara život u velikom gradu, posao u kojem će komunicirati s puno ljudi. Osim lakoće u komuniciranju odlikuje ih što su živahni, veseli i znaju uživati u životu. 

6 - Ovaj broj je vezan uz posao, takve osobe su sposobne, uvijek dobro pripremljene, organizirane, često inteligentne. Odgovorni su roditelji, a leže im profesorska zanimanja.   

7 - Ovaj broj se često veže uz muze i njihova umjetnička nadahnuća. Osobe ovog broja umjetničke su duše. Hoće li se baviti slikarstvom, glazbom ili nečim sličnim nije važno, bitno da su u umjetnosti. Definitivno se među njima kriju najveći umjetnici. Pored smisla za lijepo, ove osobe su često i fizički vrlo dobrog izgleda. 

8 - Ovo je karmički broj, često osobe ovog broja žive drugačije, skoro drugi život. Smireni, često povučeni, svoj privatni život i misli drže za sebe, skrivaju od okoline. Često su obavijena velom tajne. 

9 - Ove osobe trebaju puno prostora, vole avanture, rizik. Oni uživaju u životu. Često su revolucionarni, posebni, drugačiji i dižu glas za reforme, za novi način života, uvijek žele promjene, nešto drugačije i nešto novo. 

Znanje vašeg životnog broja možete upotrijebiti kao smjernicu da bolje razumijete sebe i kao i u odabiru partnera u kojem tražite one vrijednosti koje su vam važne.

Print this item

  Ljubavna magija rituali
Posted by: Eho - 22-07-2018,11:15 PM - Forum: Ljubavna magija - Replies (2)

Ljubavna magija

Ljubavna magija pomocu slike voljene osobe je ritual koji moze pomoci da povratimo izgubljenu ljubav. Postoje ljubavne cini koje su namenjene onima koji tragaju za svojom srecom. Najjace ljubavne magije su belomagijske vradzbine koje će ponovo privuci staru ljubav.

Ljubavni sihiri na daljinu mogu uciniti da osoba poludi za tobom i da te voli kao niko. Mnogi obredi ukljucuju odredjene ljubavne bajalice koje su poznate samo nekolicini vracara. Razmisljajuci kako da me zavoli, cesto nam padne na pamet kako baciti ljubavne cini. U ljubavi ne biramo sredstva, pa trazimo nacin za vezivanje voljene osobe. Vrlo cesto i samo pokusavamo napraviti neku caroliju i to je najcesce magija sa slikom i ogledalom. Za gatanje sa slikom, potrebno je iskustvo i tu se vec ne mozemo oprobati sami. Ako ste malo istrazivali, sigurno ste culi vec da ljubavna magija pomocu katanca najlakse vezuje muskarca, ali isto tako se koristi i kada nekoga zelimo otkljucati, osloboditi od ljubavne carolije. Mnoge cure idu jos dalje pa bockaju svoje prste kako zahteva magija za ljubav sa iglom, izgovarajuci bajalice za koje veruju da ce im vratiti bivsu ljubav. No nekada nije potrebno bajanje i dovoljna je magija mislima gde svojim srcem prizivate povratak bivseg. Tada se treba u mislima usredotociti na ljubavnu zelju koju imate.

Kao magicno oruzje se koristi i magija s jajetom koja je jako mocna, ali neophodno je da jaje bude oplodjeno pa mnogi odustaju od ovog rituala jel ga nije lako izvesti. Takodje, energija jajeta nimalo nije pozitivna. Magija sa ljuskom od jajeta je crna magija a nju treba izbegavati. U tu kategoriju spada vudu magija za osvetu i vlaska ljubavna magija.

Od davnina se i med koristio u magicnim ritualima odakle i polazi cuvena magija sa medom. Medjutim, ovaj ritual ne traje dugo jel ono sto med zalepi, lako može da se odvoji, tako da ova vradzbina nije bas najomiljenija. Ali zato postoji mnostvo drugih rituala kojima mozemo osvojiti srce voljene osobe cak i ako sa njom nemamo kontakt. Jedan od tih obreda je ljubavna magija na daljinu gde nije potreban osobni kontakt niti vidjenje osobe uzivo. Postoje konkretne ljubavne bajalice preko slike koje, kako se veruje, svaku zelju cine realnom i ostvarivom. 

Postoji mnostvo tehnika, rituala i vradzbina da vezete svog partnera za sebe da on prosto poludi za vama. U sijasetu mnogobrojnih  obreda, najvaznije da znate sta zelite i da zatim pronadjete koja je ljubavna magija koja deluje.

Print this item

  Crna magija za ljubav
Posted by: antonian - 29-06-2018,06:23 AM - Forum: Crna magija - Replies (4)

Crna magija za ljubav je opasan ritual crnomagijske prakse koji ima za cilj promjeniti volju druge osobe i natjerati je da vas zavoli.

Sve više i više ljudi pribjegavaju crnim ljubavnim činima bez da se upoznaju s posljedicama koje crna magija nosi. Tko god želi ljubav, čistu i svijetu, zasigurno je neće naći kroz ritual crne magije. Crna magija za ljubav protivi se cijelom značenju ljubavi. I zato, bilo koji rezultat koji dobivate s crnom ljubavnom magijom, nije ni blizu pravoj ljubavi.

Crna ljubavna magija prisiljava osobu da se zaljubi protiv svoje volje. Glavna taktika crne ljubavne magije je manipulacija. Koja je svrha stjecanja ljubavi koja ne proizlazi iz srca osobe? Kakva je to ljubav? Razmislite o tome prije nego pribjegnete crnoj magiji za ljubav.

Ritual crne magije djeluje tako što se suprotstavlja prirodnim zakonima i zakonima magije općenito. Ali nije svaka magija - crna magija. I nisu svi praktičari crnomagijaši. Ljudi često misle da je svaka ljubavna magija manipulativna. To nije istina. Ljubavna magija je upravo suprotna od crne magije za ljubav.

Iskustva o bezopasnoj ljubavnoj magiji mozete citati I pisati ovde:   ljubavna magija (klik za detaljno)

Print this item

  Vlaska ljubavna magija
Posted by: antonian - 24-06-2018,05:42 AM - Forum: Crna magija - Replies (4)

Vlaska ljubavna magija 

Vlaska ljubavna magija je jedna od najpoznatijih ljubavnih magija. Spada u najopasnije magije na svetu. Nema osobe koja nije čula za Vlasku magiju. Dobro je da ste među osobama koje su samo čuli za nju! Ako ste ikada poznavali osobu na koju je bacena vlaška ljubavna magija, onda znate u kakav pakao im se život preokrenuo.

Vlaski ljubavni ritual je jeziv. 

Tokom obreda, Vlaska vracara ispušta užasne krike i pada u trans, gubi svest i ničega se seća. Ne oseća ni bol, i veruje se da je tada opsedaju duhovi. Ona dobija nadljudsku snagu i oko nje se okupljaju ljudi pokušavajući da je obuzdaju i smire dok se ne probudi iz transa. Ako trazite ljubavne cini, bajalice ili ljubavnu magiju, nemojte nikada nikome raditi vlaski ritual. Drzite se podalje od vlaske ljubavne magije.

A o iskustvima o drugim magijama, mozete citati i pisati ovde: ljubavna magija iskustva (klik za detaljno)

Print this item

  Crna magija i Uroci
Posted by: antonian - 21-06-2018,10:21 PM - Forum: Crna magija - Replies (2)

Crna magija i Uroci

Crna magija je drevna magijska umjetnost koja datira iz zelje nad dominacijom drugih. Da bi mogli prepoznati crnu magiju, vazno je preispitati simptome, uraditi test i znati koji predmeti ukazuju na magiju. Uglavnom je to malo kokosje jaje zakopano, igla i kosa. Takodje, crna magija je krv ispred vrata.

Glavna upotreba crne magije je povrediti druge. Uroci se bacaju na osobu da poludi za nekim i kod nje se mogu prepoznati simptomi ljubavne magije. Sledece sto se pitamo je kako skinuti crnu magiju sa sebe. Ovde moramo biti jako oprezni i pronaci strucnjaka jel skidanje crne magije uglavnom rade oni ljudi koji znaju i kako napraviti crnu magiju. Time bi se uroci mogli umnoziti a simptomi postati jos jaci. Zato je najbolje je da skidanje crne magije obavi Crkva.

Da bi se osigurali od buducih spletkarenja dusmana, potrebno je zastiti kucu od crne magije. Jel puno je onih koji iz ljubomore zele narusiti tudju srecu. Takvi ljudi ne misle na posledice koje zrtva crne magije moze imati.

Kada se koriste crna magija i uroci, vazno je znati da ce se bol i steta nabacena drugima, vratiti onome ko baca crnu magiju i to duplo vise.

Iskustva o bezopasnim magijama mozete citati i pisati ovde: ljubavna magija (klik za detaljno)

Print this item