Nadam se da ce uspjeti..kod mene je problem sta se ne mogu opustiti previse sam "nabrijana" ali ja isto idem na odmor pa se nadam da ce bit rezultata radila sam na temelju datuma rodenja iskreno nisam pitala koja je vrsta .. nemoj odustati od osobe koju volis
|
Ljubavna magija
|
|
Bok Ljubavna magija
Mislim da nije bilo tezeg slucaja od mene kada je u pitanju ljubavni ritual. A u stvari sam grijesila samo u jednom, urnisala sam i momka i covjeka koja mi je pokusavao napraviti ljubavnu magiju. Kazem pokusavala jel nisam bukvalno dala da sve odlezi par dana, da se smirim i da pustim da djeluje. Znala sam da grijesim ali nisam se dala obuzdati. Takodje sam i momka zivkala svaki cas, slala mu poruke, plakala itd itd. Onda sam pisala ovde na temi ljubavna magija i dobila kritike i upute. Tada sam shvatila da radim protiv sebe i onda sam odlucila da poslusam savjete. Prestala sam da maltretiram ljude oko sebe i rijesila da se umirim na desetak dana. Razmisljala sam ovako, to je samo nekoliko dana da se strpim a dobijam ono sto zelim za cijeli zivot. Iskreno, nisam vjerovala da ce uspjeti. Kako sam se smirila, ljubavni ritual je djelovao nakon par dana i momak se javio. Odmah sam pisala ovdije i zahvalila se svima na savjetu i uputima u toku ljubavnog ritula. Evo proslo je od toga vec neko vrijeme i mi smo zajedno a veza nam je mnogo mirnija, bez svadji, bas onako idilicno, jedna divna atmosfera koja itekako prija i njemu i meni. Radila mi je ova osoba: ljubavna magija (klik za detaljno) Posto prolazite isto sto sam i ja, savjetujem vam da mislite o tome na nacin da samo sa par dana strpljenja obezbedjujete sebi nesto za cio zivot. Ljubavna magija djeluje i ja sam zivi primjer. Sretno i pisite.
Pratila sam tvoje postove i bas cekala da vidim rezultate. Cim si javila da ti je ljubavna magija uspjela, ja sam odmah kontaktirala. Ali gospodin koji je tebi radilo ljubavni ritual, rekao mi je da trenutno nekome radi pa sam se obratila ovdije: turska.magija.zaljubav
Kako sam pratila ovu temu, znala sam sta smijem a sta ne pa sam se toga i drzala. Pisala sam vec da mi momak zivi u drugoj drzavi, tako da je radjena ljubavna magija na daljinu. Poslala sam sliku voljene osobe i datum rodjenja, isto i od mene. To je bilo drugog jula, momak mi se javio devetog. Nista nisam htjela da navaljujem na njega jel hocu da on sam bude inicijator i da sam preduzme nesto u vezi nas jel dosta sam ja bila ta koja je sve radila. I uocavam da se trudi zaista, planira buducnost, predlaze, pita me kako ovo kako ono. Ja pristajem naravno na sve, i drago mi je da se najzad trgao i zavukao rukave da uradi nesto po pitanju nas. Danas je tek devet dana a ljubavni ritual traje 28 pa cekam. Nisam jos nista javljala, kada prodje sve zahvalicu se i to je to. Zahvaljujem se i svima na temi ljubavna magija sto su me uputili
Tesko se opustiti...kada stalno iscekujes da napokon nazove...tesko se suzdrzati od ne zvanja i brojanja dana..
Ali ocito treba da bi bilo ucinka...
Ovako, frendica kaze da je njoj mag rekao da moze kontaktirati svog supruga za vrijeme trajanja ljubavnog rituala. Imaju troje djece i logicno je da moraju kontaktirati. Kuzim da neko mozda to iskoristiti pa izmislja razloge da zivka i pise, sto po meni nije bas pametno jel osjeti se to. Ali ona kaze da ga ipak nije pozivala osim ako je nesto zaista bilo neodlozno, kaze nije jedan dan mogla ici da pokupi djete u skolu pa mu je napisala samo kratku poruku pitajuci ga jel moze on otici i nije se dalje nadovezivala na razgovor. Inace su se pomirili i vratio se kuci ali nisam je ispitivao detalje, videcemo se za vikend pa ce mi ispricati sve. Znam da je prije sest mjeseci otisao sa drugom da zivi i na sve njene pokusaje i molbe nije reagovao niti imao namjeru da se vrati, cak joj je i mladje djete palo u depresiju no on nije mario. Kada je meni ljubavna magija uspjela, tada sam joj preporucio magicara jel sam vidio koliko pati i zeleo sam da i njoj pomogne. Drago mi je da je ritual uspjeo i u njenom slucaju pa kada se vidimo pitacu je za detalje pa cu vam reci.
Imam dobar osjecaj da ce sve biti kako treba
Meni je takodje musliman radio ljubavni ritual. Porukama smo pricali. Poslije, kada je meni ljubavna magija djelovala, radio je i mom drugu, sa njim je pricao na telefon, sa mnom nije htio jel sam zensko, ali i meni je bilo lakse porukama, osjecala sam se slobodnije.
Ljubavna magija
Ljubavna magija je vrsta Bele magije koja radi sa energijom u svrhu uklanjanja barijera i transformacije strahova koji stoje na putu ljubavi i harmoniji. Strahovi cesto poticu iz losih iskustava prijethodnih veza, a najcesci razlozi su Crna magija, ljubomora i neuzvracene emocije. Ljubavna magija rituali Nekoliko grana Ljubavne magije se posebno istucu a to su: Vlaska ljubavna magija, Turska ljubavna magija, Arapska ljubavna magija. One spadaju u najjace ljubavne magije koje mogu stvoriti ljubav između dvoje ljudi cak I ako trenutno ne postoji obostrana privlacnost. Sa suprotne strane, postoje I situacije da su mnogi parovi, uprkos obostranoj privlacnosti I emocijama, razdvojeni i u takvim slucajevima se cesto radi skidanje crne magije a zatim i Ljubavna magija. Jel prepreka ostvarenju njihove veze, cesto je utjecaj negativnog oblika, Crne magije. Kada se radi Ljubavna magija svaki obred I carolija je razlicita, prilagodjenja individuama jel je I svatko partnerstvo jedinstveno. - Ljubavna magija prociscava energetsko polje osobe od svake negativnosti, sve dok aura postane kristalno cista. Nakon prociscenja, radi se Ljubavna magija sa slikom. - Ljubavna magija povecava razinu energije sto rezultira privlacenju zeljene osobe ili vracanje voljene osobe. - Ljubavna magija takodje cini da vas partner iz vasih snova, odjednom vidi novim ocima, a privlacnost I atraktivnost postaju jace nego ikada prije. Drijevna mudrost kaže, da je veza dvoje ljudi, uzivanje u onome sto jesmo kada smo sa njim/njom. Potraga za nama samima u drugoj osobi, je potraga za ljubavlju. A put je cesto trnovit I u traganju za nasom drugom polovinom, Ljubavna magija je ta koja nas cuva I uklanja prepreke a rezultat opstaje trajno. Ljubavna magija veoma mocno sredstvo, vjerovali mi ili ne, ljubavna magija ce djelovati.
Ljubavna magija se najcesce koristi za povratak izgubljenog partnera.
Osim toga, moze poslužiti i za prizivanje ljubavi u život. Da bi se ljubavna magija uspješno izvela, potrijebno je imati: sliku voljene osobe koju pokušavamo vratiti. Koliko je Ljubavna magija uspješna, dokazuje kada se voljena osoba vrati u naručje. U mom slucaju, Ljubavna magija je djelovala je za 14 dana a pomoao mi je cuveni mag: https://ljubavnamagija.site123.me/
★·.·´¯`·.·★ ᴢɪᴠᴏᴛ ᴊᴇ ʟɪᴊᴇᴘ ★·.·´¯`·.·★
I ja sam nasla pomoc za svoj problem kod iste osobe.
Cekam da citam i vasa pozitivna iskustva sa ljubavnom magijom. |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)