Threads: 0
Pa da, ja sam pratila temu ljubavna magija i sjećam se kada si ti objavila post ja sam ga kontaktirala. Sad se sjećam kako sam tada bila depresivna i naduvena od plakanja. Čitala sam komentare i mislila sam Bože da li ću se i ja pohvaliti da sam sretna, i evo. Puno ti hvala što si tada podjelila svoje iskustvo sa ljubavnom magijom i hvala svima na forumu. Od danas vjerujem u čuda.
★·.·´¯`·.·★ ᴢɪᴠᴏᴛ ᴊᴇ ʟɪᴊᴇᴘ ★·.·´¯`·.·★
Ukoliko dođe do raskida u vezi, još uvjek nije sve izgubljeno, postoje ljubavni rituali koji mogu pomoći da povratite izgubljenu ljubav.
Najpoznatija ljubavna magija koja je dala i najbolje rezultate na našim područjima je čuvena bjela magija. Osim za povratak izgubljenog partnera ova vrsta magije se koristi i za ritual vezivanja. Iako su žene te koje najčešće praktikuju ovu vrstu rituala, oni se uspješno mogu izvoditi i od strane osoba jačeg pola. Neki od predmeta koji se mogu koristiti u ritualima vezivanja su slika voljene osobe, katanac, kljuc, ogledalo, igla, konac, kosa...
Takodje je vrlo popularna ljubavna magija sa kljucem, sa slikom i ogledalom, kao i ljubavna magija na daljinu. Da bi se ritual uspješno izveo treba imati fotografiju voljene osobe koju pokušavamo vratiti. Da bi energija mogla da se pošalje u Svemir, neophodno je ljubavni ritual izvesti u pravo vrijeme – u vrijeme rastućeg punog mjeseca, koji zapravo simbolizuje rast energije.
Threads: 10
Ljubavna magija prati želje vašeg srca. Bilo da radite ljubavnu magiju sa ogledalom, preko slike voljene osobe ili je to ljubavna magija na daljinu, budite odgovorni za ono što radite. To podrazumjeva da preipitate svoja osjećanja, da li zaista želite vratiti voljenu osobu da bi sa njom ostali zauvjek ili možda to radite samo iz čiste sujete jel ne možete podnijet da ste ostavljeni. Ukoliko je vaša ljubav iskrena i sigurni ste da je osoba sa kojom želite provjesti život, onda se slobodno možete usuditi napraviti ljubavnu magiju.
Pisala sam na drugoj temi pocetkom jula kada sam dala da mi se radi Arapska ljubavna magija. Potvrdjujem uspjeh i zahvaljujem se svima na savjetima. Vracanje voljene osobe preko slike Arapskom ljubavnom magijom, ne moze da se pogresi. Mnogi ljudi misle da ce im se ljubav sama vratiti od sebe. To se nazalost nece dogoditi, vec je potreban strucan ljubavni ritual da se uradi kao i da se napravi trajna ljubavna zastita. Evo ima kontakt na linku: https://ljubavnamagija1.wordpress.com/
Pisali smo zajedno na toj temi Arapska ljubavna magija i ja sam mu se javio kada si objavila post. Uspjelo je i meni. Želim samo da dodam da to nije nikakvo začaravanje ni da se neko slepo zaljubi u vas i postane zombi, već se na prirodan način bude emocije i spajate se sa voljenom osobom. Raste interesovanje jedno za drugo i budi se ljubav na jedan bezopasan i potpuno prirodan način. Tako da se i ja pridružujem pohvali
Threads: 10
Ljubavna magija je namijenjena onima koji su usamljeni i žele privući ljubav u svoj život, i onima koji su ostavljeni i žele vratiti voljenu osobu. Ljubavna magija preko slike voljene osobe radi se za vraćanje bivše ljubavi. A ljubavna magija sa ogledalom se pravi kada želimo privući osobu koja nam se svidja.