Juce je bio tacno 15. dan kako sam probala ljubavnu magiju. Momak je vec nakon cetvrte noci poceo da se menja. Ono sto sam prvo primetila je da je njegovo lice postalo malo drugacije, nekako belje, kao da se i ono cistilo. I sto je takodje bilo cudno, poceo me je kontaktirati u isto vreme svaki dan, u podne u 12:00, u 15:00, u 18:00 i 21:00 cas a bas u to vreme su isle i molitve. Ja sam osecala mucninu obicno u vecernjim satima ali osoba koja mi je radial ljubavnu magiju je objasnila da je to normalno.
Plasim se da pisem detalje jel on bi mogao nekada nabasati na ovaj forum i pronaci se u mom pisanju, ne bi bilo zgodno jel cure, ako se odlucite ovo raditi nekome, taj ne sme to saznati nikako. Uglavnom, zakljucak je da ljubavna magija radi itekako i mozete slobodno probati, nema negativnih posledica
Plasim se da pisem detalje jel on bi mogao nekada nabasati na ovaj forum i pronaci se u mom pisanju, ne bi bilo zgodno jel cure, ako se odlucite ovo raditi nekome, taj ne sme to saznati nikako. Uglavnom, zakljucak je da ljubavna magija radi itekako i mozete slobodno probati, nema negativnih posledica