(29-07-2018,05:35 AM)Awesome Wrote: Ljubavna magija ima mnogo grana. Arapska je jedna od jacih. S tim da i kod Arapske postoji nekoliko vrsta rituala, zavisi za sta se radi. Ali to zna onaj koji radi magiju. Postoje ljubavni sihiri, cula sam da su veoma jaki i zahtjevala sam da se bas to radi u mom slucaju ali covjek koji mi je radio ritual rekao mi je da to nije potrijebno u mom slucaju nego druga vrsta magije. Ne znam tacno kako se zove, znam da je arapska magija i radili smo za vracanje voljene osobe, tacnije mog muza, da se otrgne od svalerke koja nije imala namjeru da ga ostavi na miru. Djelovalo je za 14 dana i smirio se, ne svrlja vise naokolo.
Hvala puno na odgovoru. Ne znam kako bih objasnila, danas je drugi danod kako sam zapocela ritual, i nakon sto mi je covek kome sam se obratila ispricao od a do š moju situaciju, bez da sam mu bilo šta rekla, zaista verujem. Samo sam malo uplašena i zabrinuta, jer ipak, sve ovo na momente zvuči kao bajka. Verujem da razumete o čemu govorim. Pozdrav