Thread Rating:
  • 29 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ljubavna magija
(01-07-2018,01:53 AM)Wanya Wrote: I ja se radujem! Cim je objavila da joj se momak javio, odmah sam i ja kontaktirala za ljubavnu magiju ali jos nisam dobila odgovor pa kontam da moram biti strpljiva. Meni treba ljubavna magija na daljinu. Momak koga zelim vratiti, zivi u drugoj drzavi, tako da se nadam da se ljubavna magija moze napraviti na daljinu, sa slikom voljene osobe.

I ja se nadam da ce i meni ubrzo...?

Valjda ce i meni ubrzo...
Reply
Bok, nova sam na forumu. Ali radila sam vec ljubavnu magiju za vracanje bivse ljubavi.

Radila sam ovdije: https://ljubavnamagija.site123.me/

Posto smo se pomirili, želim znati može li mi netko preuzeti partnera ako primjerice radi ljubavnu magiju? Bojim se da ne bude kako doslo-tako i otislo. Mada je evo vec dva mjeseca sve super medju nama i postao je zaista dobar. Ali brinem jel me je prije varao na svakom uglu. Svima je postalo cudno da se tako smirio sada pa razmisljam sta ako neka od tih sa kojima je bio posumnja da sam radila ljubavnu magiju pa ona uradi isto, moze li ga preoteti?
Reply
Dobro. Prvo, ljubavna magija je djelovala kod tebe i ti si svoj dio ispoštovala i uzvraćaš momku osjećanja. Time je zakon ljubavne magije zadovoljen. Nivo tvojih i njegovih osjećanja je sada na istoj ravni i tu je balans takodjer zadovoljen. Stoga nemaš uopće potrijebe brinuti. Čak i ako druga cura pokuša sa ljubavnom magijom, neće uspjeti da vas razdvoji jel vaša ljubavna magija je i vaša zaštita. Upravo što nisi zloupotrijebila ljubavni ritual, nego si imala čistu namjeru i samo jedan cilj - ljubav.

Ovo je pravi primjer kako se i u koje svrhe koristi ljubavna magija.
Rođen u Zagrebu. Volim čitati, putovati, upoznavati različite kulture i istraživati misterije. Usuditi se istraživati, put je do ljubavi.

Reply
Obecala sam pisati danas detaljnije ali prosto se plašim da se obradujem. Još uvjek ne mogu vjerovati da je ljubavna magija djelovala. Ovo je prvi put za sve vrijeme odkako smo skupa, da smo provjeli vrijeme bez napetosti, prebacivanja, sve tako fino i polako, i jako mi prija. Vidili smo se sinoć i danas smo isto išli vani. Mislim da je konacno vrijeme da se i ja skrasim i budem sretna. A i on naravno. Ne znam sta bih vam rekla, jos sam u soku, nisam se nadala da cu se vratiti sa vjestima da je ljubavna magija uspjela. Toliko sam to zeljela i evo najzad i moja zelja da se ostvari. Zagrljaj  Heart
Reply
Sretna sam zbog tebe,nadam se da ce i meni uspjet...ne zovem nista ali me strah da ne uspije ili da me ne zaboravi..
Stvarno ga volim.. ja sam radila preko datuma rodenja..ne znam koja je to vrsta rituala
Reply
Ljubavna magija je ok, ali po meni samo ako se radi za vracanje bivse ljubavi. Ako je veza funkcionisala lijepo pa se nekim nesretnim okolnostima prekinula. Magija da privuces neku osobu u zivot, to ja nikada ne bih radila. Niti razumijem ljude koji koriste ljubavni ritual za privlacenje nekoga tko im se samo svidja a ne znaju mu narav niti da li ce odgovarati poslije kao osoba. A kada je vec postojala veza izmedju dvoje, to je već nesto drugo. Svidjeli su se i bili skupa, znaci bilo je neke hemije vec. E nju treba ozivjeti opet.

Tako je bilo i u mom slucaju, sve je bilo fino i onda se on uzelio slobode, da prosvrlja malo po drugim curama. A to sto je zarobio moje srce, da nisam mogla vidjeti nikoga osim njega, to nije mario. Nema ni on pravo da radi tako sa mojim osjecanjima.

Zato sam i radila ljubavni ritual. Nasla sam kontakt na linku: https://ljubavnamagija1.wordpress.com/

Ljubavna magija ga nije ucinila ludim, kako mnogi misle da osoba poludi od osjecanja. To nije tocno. Ponasa se normalno i koliko pruzim toliko mi i uzvrati. Tako da smo na istom. A prije je bilo da samo ja volim, da samo ja pokazujem koliko mi je stalo do nas. Nisam ni zeljela nista vise od ljubavne magije nego samo da budemo isto. Bila sam potpuna realna u svojim ocekivanjima. Neke frendice uzivaju da decki trce a one glume cool. Cemu to, totalna glupost. 

Samo uzajamna ljubav, to je jedino ispravno ocekivati i kada se imaju takve namjere, ljubavna magija je zasigurno ispravna stvar.
Reply
(22-06-2018,09:15 PM)Molden Wrote: Ljubavna magija mi je pomogla da sacuvam cetverogodisnju vezu.  Ona je bila je sa mnom, ali kad sam putovao zbog posla, ona se hladila.

Da li je ovo bila ljubavna magija na daljinu. Spomenuo si da je pomocu katanca ali me zanima jel si radio kada si bio daleko od nje I da li je radjena magija sa slikom.
Reply
Ljubavna magija sa slikom na daljinu. Bio sam na putu u toku rituala. I u mom slucaju je najpogodnija bila magija na daljinu koja osigurava vjernost voljene osobe. Takodje radio kod osobe gde i ovde:

https://ljubavnamagija1.wordpress.com/

i mogu da kazem samo pohvale
Reply
Vidim da mnogi ne prave razliku. Predmeti koje koristi ljubavna magija su ogledalo, kosa, slika voljene osobe, igla, katanac, ljuska od jajeta itd. Svi predmeti se mogu koristiti za svaki ritual. Nebitno da li su to ljubavne bajalice ili ljubavni sihiri na daljinu, magijski praktičar ce odrijediti sta je najbolje u vasem slucaju i sa cime napraviti ljubavnu magiju.
Reply
Najpoznatija ljubavna magija koja deluje najbrze je bela ljubavna magija.

Ljubavna magija nije gatanje i vidovnjaštvo, nego rituali koji mogu pomoći da povratite voljenu osobu. Moćna ljubavna magija su čini kojima se privlači ljubav. Onda kada je nemoguće osvojiti srce nečije srce, na scenu stupa ljubavna magija. Ali postavlja se pitanje da li je ljubavna čarolija, ljubavna magija dobra ideja? U istraživanjima prastarih magijskih rituala, postoje ljubavne čini, koje po verovanju, utiču da se određene osobe zaljube i polude od ljubavi.

Najjača ljubavna magija je magija za vraćanje voljene osobe u vaš život. Neke osobe ne mogu da prihvate raskid i tada se bacaju ljubavni sihiri na daljinu. Ljubavna magija je veoma razvijena, a pogotovo obredi vezivanja katancem. Jedan od obreda ljubavne magije uključuje kosu, ogledalo i sliku voljene osobe. Ljubavnu magiju je moguće raditi izmedju dve osobe samo ako analiza pokaže da izmedju to dvoje ljudi postoji hemija.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)