Thread Rating:
  • 5 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arapska ljubavna magija
#1
Arapska ljubavna magija 

Arapska ljubavna magija razlikuje se drugih ljubavnih magija po tome što je usko povezana sa religijom svih Arapa, a to je Islam. Arapska magija ne može biti crna ili bijela. Prema njihovom mišljenju, sve što čine i sve što umeju je poklonjeno i pod nadzorom Allaha. Zato je za muslimane arapska ljubavna magija prirodna stvar i ljubavni rituali nisu grijeh.

Snaga Arapske ljubavne magije je izuzetna i može se koristiti kako za spajanje razdvojenih parova, tako i za privlačenje osobe koja vam se sviđa, kao i za brak.

Za izvođenje Arapske ljubavne magije, pripremaju se posebni zapisi oslikani magijskim simbolima, namazani uljem od 5 arapskih biljaka i smole.

Zapis se aktivira posebnim tamjanom i molitvama, kao i vodom u kojoj je natopljeno sedam korijena bilja, poznatih po svojoj moći da osvoje srce voljene osobe i ispune ga strašću i ljubavlju. Ritual Arapske ljubavne magije i zapis je toliko jak da može osvojiti srce čak i osobe koja se nalazi u drugoj drzavi.

Detaljnije o Arapskoj ljubavnoj magiji: https://tajneistoka.wordpress.com/
Reply
#2
Koliko je arapska ljubavna magija moćna, najbolje pokazuju rituali koje ona nudi.

Čuveni wazaif za ljubav je najpoznatiji talisman arapske ljubavne magije. Sadržaj wazaifa  obično se radi šifriranim arapskim pismom čija snaga ima izuzetne moći na ljudska osjećanja. Stoga se u Arapskoj ljubavnoj magiji, ovaj talisman koristi kada želite vratiti bivšu ljubav ili vezati partnera za sebe.

Arapska ljubavna magija se radi prema autentičnom drevnom ceremonijalu, imajući u vidu ličnost naručioca, situaciju u kojoj se nalazi i njegov astrološki profil. Pisanje wazaifa se radi ručno prema uputama i iskustvima drevnih orijentalnih spravljača.

Prelistavajući neki od starih grimoara stječe se dojam da je arapska magija za ljubav zastupljena jos od davnih vrijemena a rituale su radili kako muskarci, tako i zene. Među sadržajem starih knjiga uočava se priličan broj uputa kako vratiti voljenu osobu, kako napraviti arapsku ljubavnu magiju, kako da me zavoli. 

Ono što se ne može susresti u drugim magijskim učenjima, jesu recepti u kojima se opisuje kako sačuvati voljenu osobu, vezu ili brak. Arapska ljubavna magija štiti partnere od rastave i pomrsi svaku zlu namjeru dušmanina. 
Ovaj ritual za ljubav je jedinstven i fascinantno je dejstvo na daljinu, bez ikakvih kontakata sa osobom. 

Arapska ljubavna magija ne zaobilazi ni muškarce ni žene. Pored ljubavnih sihira, divni fenomen arapske ljubavne magije nudi sijaset rituala za vjernost i odanost partnera kao i za udaju i ženidbu.
Reply
#3
Arapska ljubavna magija je najpoznatija magija koja daje i najbolje rezultate. Najpoznatiji talisman Arapske ljubavne magije je zapis.


Arapska ljubavna magija se praktikuje i danas. Po dejstvu je medju najpoznatijima u svetu.
Reply
#4
Arapska magija za ljubav se odavno koristi. Ima dosta pozitivnog iskustva za ovu ljubavnu magiju. Djeluje brzo i što je najvažnije, Arapska ljubavna magija nema neželjenog dejstva. Ja se još uvjek predomišljam koji ljubavni ritual da radim. Potrijebna mi je najjača ljubavna magija koja djeluje. Čitajući o o tome kako rade ljubavni sihiri na daljinu, mislim da će moj odabir biti Arapska ljubavna magija.
Reply
#5
Po mom misljenju Arapska ljubavna magija je korisna.

No! Razmisljam prije nego se upustim u ritual, da li sam spreman biti sa tom osobom zauvjek. Što ako mislim da mi je potrebna Arapska magija za ljubav i kasnije se predomislim i želim napustitu partnera.
Reply
#6
Arapska ljubavna magija o kojoj govorimo je prvenstveno magija koja vezuje u brak. Ja čvrsto predlažem da, ako ćete napraviti Arapsku ljubavnu magiju, razmislite da li je partner onaj sa kime ste spremni djeliti bracni zivot. Nemojte  praviti ovaj ritual za ljubav ako u to niste sigurni. Zapravo, niti jedna ljubavna magija ne treba vam sluziti za igru. Samo i jedino samo ako ste spremni uzvratiti emocije i ostati sa voljenom osobom za navjek. 

Postoje rituali i bajalice koji mogu ponistiti Arapsku magiju za ljubav, ali cemu to. Bolje je razmisliti prije rituala pa ako mislite da ste emotivno dovoljno zreli, tada odlucite da li je Arapska ljubavna magija ona koja Vam je potrijebna.
Reply
#7
Ako se netko odluči za ovu magiju dal' mora ta osoba ista raditi, ili sve radi magicar?
Reply
#8
Arapska ljubavna magija je omiljena jel nemate obavezu sprovoditi molitve ili drzati neke hamajlije. Apsolutno sve obavlja sam magičar. I što je najvažnije, Arapska ljubavna magija je bjela ljubavna magija.
Reply
#9
Dala sam da mi se radi Arapska ljubavna magija. Ritual je u toku.Prije rituala mi je jednu noc citao molitvu nad mojim datumom rodjenja i jako mi je prijalo. Naspavala sam se najzad nakon dugo mjeseci. Rijesila sam i da mi uradi pa sta bude, vidjecu sada da li je Arapska magija za ljubav bila dobar izbor.
Reply
#10
Kako radi Arapska magija za ljubav? Jel su to ljubavne bajalice ili magija sa slikom i ogledalom. Da li djeluje na daljinu.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)