Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kako se pravi ljubavna magija
Ljubavna magija se smatra najefikasnijom praksom svih magija i ne postoji osoba koju nisu zaintrigirale misterije natprirodnih sila i magijskog postojanja. Svako ko je makar jednom u zivotu patio zbog neuzvracene ljubavi je razmisljao kako napraviti ljubavnu magiju i probuditi ljubav voljene osobe.

Na samom pocetku potrebno je zamisliti lik voljene ispred sebe, a zatim izgovoriti:

„Bogovi ljubavi, usmerite njegove puteve ka meni, rasplamtajte ceznju u njegovom srcu, ispunite njegove snove mojim likom i ucinite da me njegova dusa zeli."

Ova molitva za ljubavnu caroliju čita se svaki dan dok se ne dobije zeljeni rezultat - koliko ce to trajati ovisi samo o vama. Ovde vazi princip - sto je jaca vasa vera i zelja da budete bliski odredjenoj osobi, brze cete videti zeljeni rezultat.

Drugi nacin je da se fokusirate na sliku voljene osobe i konkretizujete svoju zelju u odredjenom obliku. Zatim recite sledece:

„Nebeski svete i andjeli, sile nebeske, okrenite lice njegovo ka meni, neka me pogleda i neka me zavoli istinskom i svetlom ljubavlju, da njegovo srce ne bude hladno i neka njegova duša poleti ka meni, da budemo zajedno od sada i zauvek."

Najbolje je nauciti molitve napamet jer je efikasnije nego citanje sa komada papira jer citanje je mehanicki a izgovaranjem cete u svaku reč prenositi svoj duh, zelje i emocije. 

Kao sto znate, svasta se desava u zivotu. Dobro i zlo su isprepleteni. Svaka osoba ima i egoisticno nacelo kao i nesebicne motive. Ovo je takodje direktno povezano sa magijom, jer su madjioničari, vracevi, vectice i Hodze, takodje ljudi.

Po svojoj prirodi, magija je jedna, bas kao i cieli univerzum a podela na belu i crnu magiju - je samo odraz nasih vlastitih pogleda, misli, motiva i postupaka. Nije moc koja cini osobu dobrom ili lošom, već sama osoba, donoseći izbor, koristi svoju moc za stetu ili za dobro.

Izvan ljudskih kategorija o dobrom ili losem, svaka ljubavna carolija ce jednostavno biti efekat necijih osecanja. Ali posto zivimo u drustvu koje je podeljeno na savesne i nesavesne, na dobre i lose ljude, dobre i lose namere, tako se i magija deli na dobru ili  losu, u zavisnosti da li ce je napraviti osoba koja dobra ili osoba koja ima osvetnicke namere.

Glavna stvar je verovati u snagu izgovorenih reci i vise sile ce vam sigurno pomoci. Medjutim, ovo radite samo ako ste spremni da uzvratite ljubav jer nije dozvoljeno napraviti ljubavnu magiju iz osvete ili zavisti.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)