Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ljubavna magija na daljinu
#1
Ljubavna magija na daljinu 

Ljubavna magija na daljinu je kanalisana energija čiji je osnovni cilj izazivanje željenih osjećanja.

Ritual na daljinu uglavnom se radi za povratak voljene osobe ili privlačenje ljubavi.

U ovu definiciju magijske prakse uvrstavaju se ljubavne bajalice na daljinu kao i ljubavni sihiri na daljinu

Ljubavna magija uklanja lošu energiju i koristeci čistu snagu Univerzuma, utiče na okolinu, situacije i ljude. Ljubavna magija na daljinu je pozitivna po svom cilju obezbeđujući srećne i pozitivne okolnosti u braku ili vezi.

Ukoliko je voljena osoba daleko i ne postoji kontakt, tada se radi magija sa slikom i ogledalom koja se drugačije naziva i ljubavne bajalice preko slike

Magija je antička znanost bazirana na promatranju kretanja životne energije kroz sve ono što je stvoreno. To je živa materija uronjena u specifičan fluid u istom vremenskom razdoblju. Ljubavna magija na daljinu potvrđuje da se može uticati na taj fluid. Mora se znati adresa gde se upućuje ljubavni ritual, kao i vrijeme. Osoba koja baca magiju svoje misli i namjere utiskuje u toku jednog magičnog rituala. Moguće je djelovati ne samo na stvari i ljude nego i na sled različitih budućih događaja. Rezultati znanstvenih istraživanja govore da se fluid magije danas definiše kao frekvencija. Magično djelovanje na čoveka je dvojako, frekvenciju magije prvo prima astralni dio čovjeka, njegova aura, pa tek onda njegovo telo, čvrsta materija.

Najvažnija činjenica kada se radi ljubavna magija na daljinu je da ima samo pozitivan uticaj i ne može nauditi.
Rođen u Zagrebu. Volim čitati, putovati, upoznavati različite kulture i istraživati misterije. Usuditi se istraživati, put je do ljubavi.


Reply
#2
Ljubavna magija na daljinu se takodje koristi za zaštitu od negativnih sila. Bela magija oslobađa i pomaže a Crna magija donosi nesreću. I bela i crna se mogu raditi na daljinu.

Kada je u pitalju ljubavni ritual na daljinu, važno je znati kojim danom se upražnjava. 

Svaki dan ima dominaciju jedne planete i u toku jednog dana točno je određena satnica kada se započinje sa radom i kada ritual ljubavne magije na daljinu mora biti završen. Jedan dan se računa od svitanja zore i traje do zalaska sunca. Noć se dijeli od zalaska sunca pa sve do jutarnje zore, dakle analogno danu. Magičari moraju imati posebne prostorije gdje mogu nesmetano da rade ljubavni ritual.

Svaki magičar ima svoju tajnu receptutu koju čuva i ne smije je odavati nikome. U svakom magijskom obredu mora koristiti četiri elementa: voda, zrak, zemlja i vatra. Za vatru se koriste svijeće. Svijeće mogu biti napravljene od najrazličitijih boja a saka boja ima svoje značenje.

Pošto se radi o ritualima na daljinu, pazljivo se bira vrijeme kada se pravi ljubavna magija i predmeti koji se koriste. Najučestaliji su ogledalo i slika voljene osobe.
Ljubavna Magija 
Reply
#3
Ljubavna magija vezivanje na daljinu za vracanje voljene osobe se radi pomocu slike ili ogledala. Ja sam imala samo njegovu sliku, datum kada se rodio nisam znala pa je radjen ritual pomocu fotografije, arapska ljubavna magija na daljinu.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)