Thread Rating:
  • 4 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ljubavna magija rituali
#1
Ljubavna magija

Ljubavna magija pomocu slike voljene osobe je ritual koji moze pomoci da povratimo izgubljenu ljubav. Postoje ljubavne cini koje su namenjene onima koji tragaju za svojom srecom. Najjace ljubavne magije su belomagijske vradzbine koje će ponovo privuci staru ljubav.

Ljubavni sihiri na daljinu mogu uciniti da osoba poludi za tobom i da te voli kao niko. Mnogi obredi ukljucuju odredjene ljubavne bajalice koje su poznate samo nekolicini vracara. Razmisljajuci kako da me zavoli, cesto nam padne na pamet kako baciti ljubavne cini. U ljubavi ne biramo sredstva, pa trazimo nacin za vezivanje voljene osobe. Vrlo cesto i samo pokusavamo napraviti neku caroliju i to je najcesce magija sa slikom i ogledalom. Za gatanje sa slikom, potrebno je iskustvo i tu se vec ne mozemo oprobati sami. Ako ste malo istrazivali, sigurno ste culi vec da ljubavna magija pomocu katanca najlakse vezuje muskarca, ali isto tako se koristi i kada nekoga zelimo otkljucati, osloboditi od ljubavne carolije. Mnoge cure idu jos dalje pa bockaju svoje prste kako zahteva magija za ljubav sa iglom, izgovarajuci bajalice za koje veruju da ce im vratiti bivsu ljubav. No nekada nije potrebno bajanje i dovoljna je magija mislima gde svojim srcem prizivate povratak bivseg. Tada se treba u mislima usredotociti na ljubavnu zelju koju imate.

Kao magicno oruzje se koristi i magija s jajetom koja je jako mocna, ali neophodno je da jaje bude oplodjeno pa mnogi odustaju od ovog rituala jel ga nije lako izvesti. Takodje, energija jajeta nimalo nije pozitivna. Magija sa ljuskom od jajeta je crna magija a nju treba izbegavati. U tu kategoriju spada vudu magija za osvetu i vlaska ljubavna magija.

Od davnina se i med koristio u magicnim ritualima odakle i polazi cuvena magija sa medom. Medjutim, ovaj ritual ne traje dugo jel ono sto med zalepi, lako može da se odvoji, tako da ova vradzbina nije bas najomiljenija. Ali zato postoji mnostvo drugih rituala kojima mozemo osvojiti srce voljene osobe cak i ako sa njom nemamo kontakt. Jedan od tih obreda je ljubavna magija na daljinu gde nije potreban osobni kontakt niti vidjenje osobe uzivo. Postoje konkretne ljubavne bajalice preko slike koje, kako se veruje, svaku zelju cine realnom i ostvarivom. 

Postoji mnostvo tehnika, rituala i vradzbina da vezete svog partnera za sebe da on prosto poludi za vama. U sijasetu mnogobrojnih  obreda, najvaznije da znate sta zelite i da zatim pronadjete koja je ljubavna magija koja deluje.
Reply
#2
Divno objasnjeno, hvala. Bilo bi zanimljivo da pisemo o ritualima. Ako neko nesto zna, da su mu pricale bake, strine, neka podjeli. Pa bilo da su mitovi, sujevjerja nema veze, da se ne zaboravi. U narodu postoji mnogo obicaja i vjerovanje u magiju je bilo veoma zastupljeno, pa i do dan danas. Voljela bih čuti priče iz raznih krajeva. Šta su vam bake govorile, sta se valja a sta nije dobro, sta raditi da te momak zavoli, kako bajati da privuces ljubav, da se udas, ozenis..
Reply
#3
Ja znam jedan ljubavni ritual ako želite privući osobu da razmišlja o vama. Ova ljubavna magija je radila jednom u mom slučaju i zato ću podijeliti. Vradžbine je bolje raditi tijekom punog mjeseca. Dakle:

Ljubavna magija da misli na tebe

Ono što će vam trebati:

-Crvena svijeća (ako nemate crvenu svijeću, upotrijebite bijelu boju) --Tamjan
- Slika voljene osobe (ako nemate sliku, napišite ime osobe na komad bijelog papira i gledajući papir zamislite osobu s intenzivnom koncentracijom i jasnoćom.

Da biste napravili magiju kako bi netko mislio na vas, počnite noću, oko 11 h, uzmite svijeću i kažite jasno šta želite. Dok to radite, gledajte sliku osobe koja treba razmišljati o vama danju i noću. Zatim ostavite svijeću pored fotografije i upalite tamjan. Gledajući njegovu sliku, zamislite sebe kako ulazite u njegov mozak i izgovorite tri puta:

"Ti misliš samo o meni. To je moja želja i tako će biti."

Nakon toga, nemojte gasiti svijeću i ostavite je da stoji pored fotografije voljene osobe i tamjana a vi nastavite meditirati i vizualizirati dok ne zaspite. Ova ljubavna magija će učiniti da voljena osoba razmišlja o vama.

Iskustva mozete procitati ovde >>> Ljubavna magija iskustva <<<
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)