Thread Rating:
  • 7 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vlaska ljubavna magija
#1
Vlaska ljubavna magija 

Vlaska ljubavna magija je jedna od najpoznatijih ljubavnih magija. Spada u najopasnije magije na svetu. Nema osobe koja nije čula za Vlasku magiju. Dobro je da ste među osobama koje su samo čuli za nju! Ako ste ikada poznavali osobu na koju je bacena vlaška ljubavna magija, onda znate u kakav pakao im se život preokrenuo.

Vlaski ljubavni ritual je jeziv. 

Tokom obreda, Vlaska vracara ispušta užasne krike i pada u trans, gubi svest i ničega se seća. Ne oseća ni bol, i veruje se da je tada opsedaju duhovi. Ona dobija nadljudsku snagu i oko nje se okupljaju ljudi pokušavajući da je obuzdaju i smire dok se ne probudi iz transa. Ako trazite ljubavne cini, bajalice ili ljubavnu magiju, nemojte nikada nikome raditi vlaski ritual. Drzite se podalje od vlaske ljubavne magije.

A o iskustvima o drugim magijama, mozete citati i pisati ovde: ljubavna magija iskustva (klik za detaljno)
Reply
#2
Vlaska ljubavna magija je opasna, jer moze imati posledice. Ne mislim da bi bilo dobro napraviti niti jedan ritual vlaske magije jer ona preuzima um i volju druge osobe, a to je pogrešno. Postoji ljubavna magija koja nije opasna. Ali Vlaska dakako jeste. Ovo je samo moje misljenje, ali nadam se da ce pratioci ove teme uzeti to u obzir.
Reply
#3
Dopustite mi da vam kažem istinitu priču šta Vlaška ljubavna magija može učiniti. Bivša članica naše plesne škole odrastala je u kućanstvu gdje je Vlaška magija bila dio tradicije. U istočnoj Srbiji. U dobi od 20 godina zaljubila se u čovjeka malo starijeg od sebe i to je bio jedini čovjek za kojeg se voljela udati. Zato je radila Vlašku ljubavnu magiju kako bi ga vezala za sebe.

Pričala nam je da je nešto moralo biti zakopano u zemlji. Isprva je bila vrlo sretna jer se on zaljubio u nju. Zatim su se vjenčali i dobili troje djece. Sve vrijeme braka je muž kojeg je obožavala, maltretirao i nju i djecu. Nekoliko puta je toliko istukao da je išla u bolnicu. Znala je da je sve to poslijedica Vlaškog rituala za ljubav. Budući da nije htjela više trpjeti maltretiranje, uspjela je da ga napusti ali nije ga se mogla lako riješiti. Telefonirao ju je, zaustavljao na ulici, molio da se vrati njemu. Nije joj pomoglo da se krije niti što se po zakonu razvela. Tada je po savjetu Vlaške vračare morala da ode u dvorište gdje je u zemlji zakopana Vlaška magija, da otkopa i uništi taj ritual. Čim je to uradila, on ju je ostavio na miru i mogla je normalno početi da živi. Iz ovog primjera možete vidjeti koliko je Vlaška magija za ljubav loša i ne treba je niko praviti.
Reply
#4
Vlaska ljubavna magija je na mene ostavila veliki utjecaj. Zapravo sam godinu dana bio pod njenim dejstvom. Vlaska magija za ljubav djeluje tako sto naprosto ne mozete prestati da razmisljate o osobi koja vam je bacila magiju. Bio sam depresivan i nervozan i nista me nije moglo oraspoloziti, osim nje. Po dvoristu sam nalazio zakopana jaja, i znao sam da to Vlaska ljubavna magija ali kao da je se nisam zelio osloboditi. Znao sam da cu se skidanjem magije osloboditi i te cure sto nisam zelio. Medjutim, kada se vise nisam mogao koncentrisati ni na sto, potrazio sam pomoc. Vlaska vracara je mjesec dana radila skidanje magije, dok me nije potpuno oslobodila. Savjetujem da nikada nikome ne radite ove rituale jel je Vlaška magija za ljubav put u ludilo.
Reply
#5
Vlaska ljubavna magija je najozlaglosenija magija. Isto kao i Vudu osvetnicka magija.

Ja ne mogu da vjerujem da netko misli kako ce mu Vlaska magija za ljubav doneti srecu i mir sa voljenom osobom. To je van pameti. Prije se moze reci da rituali vlaske magije sluze za osvetu. Ali zasto povrijediti nekoga. Ako te ne voli, pusti ga. Slazem se da se neke ljubavi zavrse usrijed nesretnih okolnosti, nerazumjevanja. Tada mozete pokusati razgovarati, ispraviti neke stvari, pa ako ne pomaze onda dajte svemu vrijeme i mozda cete nekada opet biti skupa. Ali svetiti se koristeci Vlasku ljubavnu magiju, to je krajnje nemoralno. Vlaska magija za ljubav je nista drugo nego zlo.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)