Nije baš bila bela ljubavna magija, ali zato jeste crna. Izlazila sam sa momkom koga sam upoznala na koledžu i mislila sam da je stvarno dobar momak, da možemo imati dobre odnose, ali nakon par sastanaka je nestao. Nije odgovarao na pozive i poruke i to me je doveo do očajanja. Dakle, napravila sam sam crnu magiju za ljubav, da ga vratim sebi. Radila je previše dobro. Vratio se, i takođe je ostao u mom stanu. Dok je živio sa mnom oko 3 meseca, počeo je mentalno i emocionalno da me zlostavlja. Njsegova ljubomora je postala nepodnošljiva. Počela sam da se plašim da će me uskoro i fizički maltretirati. Tražila sam ko radi skidanje crne magije, da me oslobodi od pakla koji sam sama sebi napravila.
Ovaj covjek mi je pomogao:
ljubavna magija (klik za detaljno)
Konačno, kada je bio oslobodjen crne ljubavne magije, našao je novi stan i otišao. Razmišljala sam zatim da uradim belu magiju za ljubav, da pokušamo ponovo skupa, ali nakon svih stresova, trebala sam malo mira. poslala sam mu poruku da me nikada više ne kontaktira i zatim ga zablokirala.
Ispostavilo se da crna ljubavna magija ima jako loše dejstvo na osobu. Simptomi ludila, nervoze i ljubomore su konstantno prisutni dok su harmonija i ljubav najmanje zastupljeni. Saznao sam malo više o ritualima i shvatila da sam propustila važnje činjenice. Trebala sam napraviti ljubavnu magija koja deluje na lepši nacin. Čistu, belu magiju. Ali srećom, reagovala sam na vreme i izvukla se.
Savet i oprez svima, crna magija za ljubav - donosi nevolje. Bela ljubavna magija - donosi ljubav i slogu. To su dva veoma različita rituala za ljubav.