![]() |
|
Ljubavna magija - Printable Version +- Ljubavna magija (https://ljubavnamagija.rs) +-- Forum: Ljubavna magija (https://ljubavnamagija.rs/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Ljubavna magija (https://ljubavnamagija.rs/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: Ljubavna magija (/showthread.php?tid=1) |
RE: Ljubavna magija - vesna1406 - 10-07-2018 Kod koga si radila i koju vrstu?! RE: Ljubavna magija - Vendi - 10-07-2018 Radjena je Arapska ljubavna magija. RE: Ljubavna magija - Levian - 10-07-2018 Inace sam se i sam okusao, radjena mi je bas Arapska ljubavna magija. Mislim da je proslo oko 14 ili 15 dana i urodilo je plodom. A nisam vjerovao da će jel su nam odnosi bili totalno unisteni. Nista, odlucio sam napraviti i sledeceg dana sam se nekako uplasio i javio covjeku da prekine. Ali rekao mi je da je vec poceo i da je steta prekinuti. Mislio sam u sebi ma nema nista od toga vjerovatno i vise ga nisam htio kontaktirati. Kad ono bum! Ona zove pa njena sestra pa drugarica, hoce da se pomiri. Haha a ja se kao nećkao a u stvari jedva docekao da mi se javi. Nisam nista to javljao covjeku koji mi je radio, samo kada je proslo 40 dana od rituala pustio sam poruku da se zahvalim i to je bilo to. Skupa smo i super je, sve tip top. Vec ste ga pohvalili i podijelili stranici, ali evo ponovo: turska magija ( klik za detaljno ) RE: Ljubavna magija - Vendi - 10-07-2018 Onda si ti imao vise srece, jer kao sto rekoh proslo je vecc dosta vremena oko 3 nedelje, ali se moj suprug javlja samo da bih saznao kada sam bih ja bila spremna da se razvedem... inace je osoba koja je radila ritual rekla da je moguce na 14 vec bude nekog rezultata. Plasim se naravno da sve ovo neuspe zato cu se ovog meseca opustiti i necu se javljati suprugu. Mozda nesto krene na bolje. Naravno ja uopste neznam koliko dugo traje taj ritual i posle kojeg vremena cu znati da nije uspelo. Ne zelim ova pitanja postavljati osobi koja radi jer to moze uticati na rezultate. Ima li jos koga kome ljubavni ritual do sada nije uspeo? RE: Ljubavna magija - Levian - 10-07-2018 Nije u pitanju sreca. Mislim da negdje mozda grijesis. Nemoguce je svima da je uspjelo osim kod tebe. Mozda si kontaktirala muza u tom periodu? Koliko ja znam to nikako ne smijes. Osim kada se on javi, tada normalno razgovaras sa njim ali prva da ga zivkas to se ne smije. Ako si to radila onda se nadaj rezultatu. RE: Ljubavna magija - Vendi - 10-07-2018 Znaci pogresila sam, da bilo je kontakta oko dece i oko razvoda... osoba koja je radila ritual nije rekla da nemoram sa njim da komuniciram samo da se opustim i cekam kontakt. Naravno kontakta moramo da imamo jer imamo dece zajedno i moramo se oko.njih dogovarati. U tim trenucima naravno on je nekoliko puta navodio da zeli da se razvede i da zeli da to sto pre zapocnemo. Sad stvarno neznam sta da radim, jos uvek da cekam ili da uradim drugi ljubavni ritual? RE: Ljubavna magija - vesna1406 - 10-07-2018 (10-07-2018,06:36 AM)Vanja Wrote: Znaci pogresila sam, da bilo je kontakta oko dece i oko razvoda... osoba koja je radila ritual nije rekla da nemoram sa njim da komuniciram samo da se opustim i cekam kontakt. Naravno kontakta moramo da imamo jer imamo dece zajedno i moramo se oko.njih dogovarati. U tim trenucima naravno on je nekoliko puta navodio da zeli da se razvede i da zeli da to sto pre zapocnemo. Sad stvarno neznam sta da radim, jos uvek da cekam ili da uradim drugi ljubavni ritual? I ja sada radim...ali ja sam se prvi put javila prva, zvala voljenu osobu non stop i dosadjivala mu.. ali sada to vise ne radim. RE: Ljubavna magija - Vendi - 10-07-2018 Kakvo opustanje... depresivna, nervozna i ocajna sam u poslednjih 3 meseca jer mi je mnogo tesko... verovatno ritual koji je radjen mogu otpisati. Tesko je ne komunicirati ako zajedno trebamo brinuti o deci. Mozda bih ritual trebalo ponoviti? RE: Ljubavna magija - Levian - 10-07-2018 Vanja bas mi je zao, ne mogu da shvatim takve muskarce, pa ma kakav problijem bio izmedju vas, djeca zasluzuju da sjedne i da razgovara i pruzi priliku za pomirenje. Znam da je nezgodno da ga ne zoves jel morate se dogovarati. Mada bi mozda mogla nekako iskombinovati? Kod mene je veza u pitanju i lakse je bilo da ne kontaktiram ali kada su djeca u pitanju onda morate. Ne znam ko ti je radio, ali sada moja prijateljica isto radi ljubavnu magiju i ima problijem sa muzem a imaju troje djece. Pitacu je bas sta joj je savjetao oko kontaktiranja sa muzem i smije li ga zvati pa cu pisati. Vesna, takodje ti zelim srecu, samo hrabro i strpljivo, pa nam javljaj, tu smo da se podrzimo. RE: Ljubavna magija - Vendi - 10-07-2018 Bila bih ti zahvalna ako budes pitao prijateljicu... mozda je ovo i dobar trenutak uraditi drugi ritual jer odlazim sa decom na odmor. Pitala sam supruga da nas ovog leta ne kontaktira jer nam treba predaha i meni i deci daleko od problema i svakodnevnice.naravno Vesna nadam se da ce ti ovog puta uspeti ritual, mozes li mi reci koju si vrstu rituala radila.citajuci iskustva osoba kojima je uspelo daje mi nadu ..da neodustanem zbog sebe, dece i najvise ljubavi koju osecam prema svom suprugu. |