Ljubavna magija
Ljubavna magija - Printable Version

+- Ljubavna magija (https://ljubavnamagija.rs)
+-- Forum: Ljubavna magija (https://ljubavnamagija.rs/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Ljubavna magija (https://ljubavnamagija.rs/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: Ljubavna magija (/showthread.php?tid=1)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

RE: Ljubavna magija - omnib - 03-07-2018

Ljubavna magija je jedan od najpopularnijih segmenata okultnog učenja i zasniva se na uvjerenju kako se kroz ritualne postupke praćene izgovaranjem pažljivo odabranih riječi ili pisanjem talismana, može direktno uticati na buđenje emocija i svijest nekog pojedinca. 

Ljubavnu magiju najviše traže nesretne žene. Isto tako, i muškarci traže pomoć kako bi osvojili ženu koja im se dopada ili rješili bračne probleme. No, primjetno je kako oba spola često imaju želje i zahtjeve koji nerjetko prelaze granicu normalog,  pošto žele da se sve prilagodi njima i njihovim hirovima. Međutim, tako ništa ne funkcionira pa ni ljubavna magija.

Generalno, većina ljudi u magiji vidi čudo koje će djelovati po njihovom bjesu i želji da se osvete nekoj osobi. To je pogrešan stav i morate shvatiti da su ljubavna magija nikada neće povrijediti drugu osobu. 

Da bi se moglo na nekoga magijski djelovati potrebno je ispuniti neke uslove. Prvi i najvažniji je procjena da li ljubavna magija može uticati na određenu osobu. Pokaže li metoda provjere da ne može onda je svaki trud uzalud i najpametnije je odustati na vrijeme kako bi se izbjeglo bacanje vremena. 

Drugi uslov je strpljenje. Naime, što je osoba nestrpljivija, ona će nakon rituala konstantno odbrojavati dane, opterećivati se razmišljanjem o istoj i time omjetati proces djelovanja ljubavne magije. I dok se osoba se ne smiruje u strpljenu, vrijeme za dejstvo ljubavne magije prolazi i šanse postaju sve manje. 

Ljubavni sihiri na daljinu su najzahtjevnija metoda ljubavne magije koja zahtjeva pripreme kako bi se odredio idealan termin izrade i izgovorile sve potrebne formule. Ukoliko se ne uspije uraditi sve u jednom satu proces se prekida i nastavlja u onom satu koji odgovara. Za jače ljubavne sihire, treba i postiti dan, tri ili sedam.

Ljubavnu magiju je nemoguće napraviti bez slike voljene osobe jer jednostavno ne može se ostvariti konekcija sa tom individuom. To je još jedan interesantan segment bosanske magije.

Danas postoji mnogo lokalnih legendi o upotrebi predmeta za ljubavnu magiju, pa se tako sa spominje ljubavna magija sa katancem, sa ogledalom, iglom i kosom. No, odmah da naglasim kako ništa od navedenog neće djelovati ukoliko nemate fotografiju bivše ljubavi koju želite vratiti. 

Ono što je najveći problem kod ljubavne magije jesu te lokalne legende i priče, koje su prenapuhane i obojene senzacionalizmom, i u kojima nema nikakve magije. Da su ljubavne čini tako jednostavne, onda doista ne bi bilo potrebe da se mučimo da nekoga zavedemo i održimo veze ili brakove. Svako bi svakome podmetao ljusku od jajeta i razne ljubavne bajalice.

Ljubavna magija nije narodno vjerovanje koje postoji u svakom narodu i ta sujeverje ne treba svrstavati u ozbiljni rad i praksu nego u dio koji se naziva praznovjerje. Ljubavna magija je nešto drugo, ritual koji zahtjeva , dugogodišnju praksu i iskustvo i djelovaće samo kroz ruke stručnjaka.

RE: Ljubavna magija - nenna - 03-07-2018

Samo određeni pojedinci, znači vrlo mali broj ljudi mogu izvjesti uspješno ljubavnu magiju. 

Isto tako, da se napravi magija koja djeluje nije jednostavno te stoga ne padajte na priče kojekakvih Vlaških vračara, Faladžija i samozvanih "Vidoviti". Obično će Vam reći da ste pod uticajem crne magije i to su uglavnom obične laži. Ako ste se rastali sa voljenom osobom, ne znači da ste pod crnom magijom. Meni je pomogao musliman i njega mogu da poručim od sveg srca. Stranicu možete vidjeti ovdije:

ljubavna magija (klik za detaljno)

Da je tako lako napraviti ljubavnu magiju onda bi se njome svako bavio i rješavao svoje probleme.

RE: Ljubavna magija - antonian - 04-07-2018

Ljubavna magija se ne može svakome praviti. Ako se "zvijezde" dviju osoba ne poklapaju, nisu harmonične, već su neprijateljske, onda je tu skoro nemoguće nešto učiniti da se takve osobe spoje.

Ima dosta osoba koje su opsjednute nekim i uzalud im se govori da im zvijezde nisu ni približno slične te da se tu ništa ne može učiniti. Međutim, takav ih odgovor uglavnom nikad ne zadovolji pa oni traže dalje i dalje dok ne shvate ono što im se davno reklo i upozorilo.

RE: Ljubavna magija - Vendi - 07-07-2018

Radila sam ljubavnu magiju za vracanje voljene osobe i sada ocekujem rezultate..Muz me je pre tri meseca ostavio nakon puno godina braka bez ikakvog objasnjenja..nervozna sam i ocajna jer neznam dali ce ljubavna magija da mi vrati osobu koju mnogo volim. zanima me dali ovi rituali uvek uspeju ?

RE: Ljubavna magija - unni - 07-07-2018

Ljubavna magija djeluje naravno uvijek ako se da napraviti pravilno. I ako je tvoj cilj samo ljubav. A pretpostavljam da jeste jel radis ljubavni ritual da vratis muza kako bi se brak očuvao.

Meni recimo nema smisla kada neki pišu ovdije da žele napraviti ljubavnu magiju za osobu koju nikada nisu upoznali nego im se samo svidja fizički. Ja sam radila ljubavne čini da vratim tadašnjeg momka, sadašnjeg muza. Bili smo već u vezi, poznavali se nekoliko mjeseci i zatim me napustio. Kako ja nisam mogla zamisliti sebe kraj drugog i kako sam bila sigurna u svoj izbor, da želim samo njega za navijek, dala sam napraviti ljubavnu magiju i dočekala rezultat. Evo stranica i kontakt covjeka koji mi je radio: 

ljubavna magija (klik za detaljno)

Isto me je ovo upozorio prije nego smo počeli. Pitalo me je jel sam spremna uzvratiti ljubav, kakve su mi namjere i tako dalje. Jel niko neće napraviti ljubavnu magiju ako je cilj osveta ili neko poigravanje na štetu voljene osobe.

Ljubavna magija se radi samo isključivo za ljubav i onda nema razloga da ne uspije.

RE: Ljubavna magija - Vendi - 09-07-2018

Naravno da je moj jedini cilj ljubav, ali iza dugog braka stoje prevare koje sam oprostila samo zato sto volim svog muza i zelim da ponovo budemo zajedno. Mozda je moja greska sto brojim dane i ocajna sam ali Ritual je odradjen pre nekog vremena ali moj muz jedino sto zeli je da se razvede... ocajna sam i verovatno zbog toga ovaj ritual ne uspeva. Ako neko zna koji je najaci ritual koji se moze uraditi hvala na preporuci.

RE: Ljubavna magija - KeyLove - 09-07-2018

Imao sam dugu vezu i raskinuli smo. Trebala mi je ljubavna magija da je vratim. Pre toga, bilo mi je sasvim svejedno bilo da li cu se gledati sa djevojkom ili ne, nestala je ljubav. Ostavio sam je na veoma nekorektan i bezobrazan nacin a ona me molila da to ne radim, da cu se pokajati. Medjutim sta cu kad tada nisam tada osjecao nista prema njoj. I naravno, pokajem se i hocu je nazad ali tada je vec imala drugog momka. 

Meni je trebalo nesto zaista jako pa sam trazio najjace ljubavne magije. Posle nekoliko mjeseci istrazivanja i raspitivanja, odlucio sam se da radim, pomogao mi je ovaj covjek: arapska magija za ljubav (klik za detaljno)

Ljubavna magija je bila jedina solucija da mi pruzi jos jednu sansu i kada smo se pomirili, naravno da sam i ja dao svoj doprinos tako sto sam sada vjeran i gledam da budem dobar prema njoj jel zaista je puno propatila zbog mene. Ja jesam za to da se rade ljubavni rituali kada zaista nema drugog izbora ali pod uslovom da se ljubav uzvrati. Dok je ritual trajao, ja nisam brojao dane, jednostavno sam sve pustio u ruke visim silama i bio uvjeren da ce uspjeti. Treniram nogomet i to mi je pomoglo da ne razmisljam o svemu. Dane sam provodio tako sto sam popravljao sebe, radio na sebi jel znao sam da ce je ljubavna magija vratiti i htio sam da me zatekne u najboljem mogućem izdanju.

RE: Ljubavna magija - Sedt - 09-07-2018

Ljubavna magija je veoma jaka jel ljubav stvara jake emocije i energiju. Kada se praktikuje ljubavna magija, mora se preuzeti odgovornost za ono sto se radi. Imajte za cilj samo dobro. Ne radite zlo. Ono sto zelite drugima vratice se vama, cak i mnogo jace, zato radite dobro kako bi vam se dobro utrostrucilo.

Ljubavna magija ima pravilo da samo pozitivno delo postize dobar ishod! Pokusaj manipulacije sa voljenom osobom je najcesca greska koju ljudi cine i tada ljubavna magija ne moze dati pozitivne rezultate. Stoga se zapitajte prije nego sto odlucite da koristite ritual.

Ljubavna magija je korisna u slucaju da ste spremni da prinesete zrtvu oltaru ljubavi a to znaci da prinesete svoju transformaciju, postanete bolja osoba, poboljsate svoj karakter, razumevanje i komunikaciju, onda je ljubavna magija dobar izbor i donece vise srece i zadovoljstva prema vama i vašem partneru.

RE: Ljubavna magija - Zoi - 09-07-2018

Nisam vjerovala u ljubavne vradzbine ali kada sam videla rezultat, ostala sam u šoku. Radjena mi je Arapska ljubavna magija na daljinu. Evo kontakt ima na stranici: ljubavna magija (klik za detaljno)

Tako da itekako imam iskustva sa ovim. Bila sam pesimistična jel momak zivi na drugom kontinentu i bili smo razdvojeni oko osam mjeseci ali što je neko već rekao, ljubavna magija djeluje u svakom slučaju pa čak i kada smo kilometrima udaljeni. Ja sam reagovala u zadnji čas jel on je već duboko zagazio u vezu sa nekom za kojom je odlepio još dok smo bili skupa i zbog koje me i ostavio! Tako da, uh! Sve sam to raskrinkala i on je ostao sa mnom.  Big Grin

RE: Ljubavna magija - Vendi - 09-07-2018

Nisam sigurna dali trebam da ocekujem ili jos uvek cekam neki efekat ili opet radim ljubavni ritual. Na drugoj strani nezelim da ometam osobu koja je radila ljubavni ritual raznim pitanjima jer koliko sam to ovde citala to nije dobro. Ljubav je moj jedini cilj,da ponovo budemo porodica i ako za tako nesto ja moram da promenim svoje neke osobine i mane naravno da sam spremna za to... nebih nista vise zelela nego da svi napokon budemo srecni. Depresije i ocajanje verovatno ne pomaze celom procesu... ali do sada nisam videla rezultate.... dali je moguce da to moze poremetiti ritual