![]() |
|
Ljubavna magija - Printable Version +- Ljubavna magija (https://ljubavnamagija.rs) +-- Forum: Ljubavna magija (https://ljubavnamagija.rs/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Ljubavna magija (https://ljubavnamagija.rs/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: Ljubavna magija (/showthread.php?tid=1) |
RE: Ljubavna magija - oliverra - 30-06-2018 Hej, dal' netko zna? Ja sam dala raditi ljubavnu magiju ali kod osobe koja nije navedena na ovom forumu. i isto tu i tamo bila dosadna, da li ce to da poremeti nesto? RE: Ljubavna magija - omnib - 30-06-2018 Bok Aona. Jel prošlo 40 dana? Koliko znam, a znam veoma, za toliko se zatvara krug. Javljaj nam. RE: Ljubavna magija - oliverra - 30-06-2018 Nije prošlo 40 dana. Proslo je 7 dana RE: Ljubavna magija - antonian - 30-06-2018 Draga Aona, uz Vašu saglasnost ću prijeneti ovdije samo dio poruke koju ste mi privatno poslali, kako bi ukazali nasim čitaocima šta nije pravilno i šta zapravo nije ljubavna magija. Aona je napisala: "Ja sam trebala dnevno palit po 2 zrna bibera, zadnjih 10 dana sam trebala taj biber stavit između naših slika namazanih medom i zamotanih crvenim koncem. Ja sam te slike morala onda spaliti" Ljubavna magija ne iziskuje paljenje fotografija i ovo je totalno pogriješno. Molim Vas nemojte ovo raditi. Ne palite svoje niti fotografije voljene osobe. Ljubavna magija ne djeluje na taj način. Paljenje bilo čega spada u ritual crne magije od kojeg se svako treba držati podalje. Ljubavna magija spaja, sjedinjuje kroz ljubav i osmjeh, ne vatrom i paljenjem. Prije nego budete radili ikakav ritual, pitajte šta je Vaša obaveza u tome. Ako iko spomene da morate nešto paliti, samo se udaljite i nemojte ulaziti u dalju konverzaciju. RE: Ljubavna magija - oliverra - 30-06-2018 I sad ???? Šta da radim ?? Ja nisam htjela crnu! RE: Ljubavna magija - Tihane - 30-06-2018 Bok, Juhuu, javio se!!!! Javio se!!!! Nemam vremena sad da pisem sve, javljam se sutra da ispricam
RE: Ljubavna magija - oliverra - 30-06-2018 Tihane ajd podjeli tko ti je radio .? RE: Ljubavna magija - Tihane - 30-06-2018 Evo, kao što sam i obećala, link je ovdije >> ljubavna magija (klik za detaljno) Svima vam hvala od srca pisem sutra vise
RE: Ljubavna magija - antonian - 30-06-2018 Još jedan dokaz da ljubavna magija djeluje kada se napravi kako treba. Čestitam i zahvaljujem u ime pratioca teme ljubavna magija što si podijelila svoje iskustvo. Drago mi je što si poslušala savjete i prihvatila kritike koje su kako i sama sada vidiš bile dobronamjerne. Kada budeš imala vrijeme, ispiši nam malo detaljnije o tvojoj ljubavnoj magiji, koji ritual je pravljen i da li je to bila ljubavna magija na daljinu. RE: Ljubavna magija - Wanya - 01-07-2018 I ja se radujem! Cim je objavila da joj se momak javio, odmah sam i ja kontaktirala za ljubavnu magiju ali jos nisam dobila odgovor pa kontam da moram biti strpljiva. Meni treba ljubavna magija na daljinu. Momak koga zelim vratiti, zivi u drugoj drzavi, tako da se nadam da se ljubavna magija moze napraviti na daljinu, sa slikom voljene osobe. |