![]() |
|
Ljubavna magija - Printable Version +- Ljubavna magija (https://ljubavnamagija.rs) +-- Forum: Ljubavna magija (https://ljubavnamagija.rs/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Ljubavna magija (https://ljubavnamagija.rs/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: Ljubavna magija (/showthread.php?tid=1) |
RE: Ljubavna magija - PrinTin - 04-11-2021 Vrlo neodgovorno od njega sto je iako ne zeli sa tobom, upoznavao tvoje roditelje!!! Da je meni neko tako nesto rekao ja bih ga istog trenutka ostavila pa nek sam preboli ili pati sta vec zeli. Ne znam da li mozes da prihvatis da u njegovom srcu postoji mesto za jos jednu devojku i da si ti marginalna. Ja ne bih mogla previse bi em povredila ta izjava.Nadji nekog kome ces biti prva,a ovaj ce plakati za tobom provereno.Imala sam ja decka ranije koji je pricao o svojoj ljubavi iz srednje kako je bila super kako je otisla kako je jedva preboleo i cesto je prebacivao meni nesto u vezi sa njom i uporedjivao me.Narvno ostavila sam ga,i sada 3 godine nakon sto sam ga ostavila i dalje place za mnom i skrece pogled kada me vidi. RE: Ljubavna magija - miiim - 04-11-2021 (04-11-2021,08:16 PM)PrinTin Wrote: Vrlo neodgovorno od njega sto je iako ne zeli sa tobom, upoznavao tvoje roditelje!!! Da je meni neko tako nesto rekao ja bih ga istog trenutka ostavila pa nek sam preboli ili pati sta vec zeli. Ne znam da li mozes da prihvatis da u njegovom srcu postoji mesto za jos jednu devojku i da si ti marginalna. Ja ne bih mogla previse bi em povredila ta izjava.Nadji nekog kome ces biti prva,a ovaj ce plakati za tobom provereno.Imala sam ja decka ranije koji je pricao o svojoj ljubavi iz srednje kako je bila super kako je otisla kako je jedva preboleo i cesto je prebacivao meni nesto u vezi sa njom i uporedjivao me.Narvno ostavila sam ga,i sada 3 godine nakon sto sam ga ostavila i dalje place za mnom i skrece pogled kada me vidi. Ma, naravno da ne bih u zivotu sebi dozvolila da se osecam kao druga i jeza me hvata na samu pomisao... nego mi nesto ne da mira, i bas me interesuju misljenja drugih.. najpre sam se prvi put susrela sa ovako necim i nikada ni pomislila nisam da je moguce toliko voleti nekog toliki vremenski period i da sve to bude maltene platonski, toliko da cak ne zelis da nastavis svoj zivot dalje RE: Ljubavna magija - SleepBea - 04-11-2021 Prvo da kazem da mislim da taj decko ne laze. Mislim da je u pitanju ona ljubav koja se ne moze preboleti dok ne nadjes neku novu koja ce da je nadjaca, a on nazalost dugi niz godina to nije uspeo. Iskreno, vise mi je zao njega jer ti ces njega posle par meseci preboleti, a njega ce i dalje muciti secanje na nju. Za ovu situaciju postoje dva resenja: 1. Ljubavna magija - Naravno samo ako zelis da mu uzvratis ljubav jer ljubavna magija se ne radi iz osvete nikada i pravi mag ti nikada nece raditi ljubavnu magiju ako ustanovi da ti je samo do zezanja. 2. Ili da predlozis raskid; Kazes mu da zelis da se razidjete, zahvali mu se na iskrenosti i reci mu da cete moci da mozete da ostanete drugari. Ako se odlucis za opciju broj 2, posle toga nemoj vise nista da preduzimas. Cekaj. Ili ce da shvati da je zapravo uz tebe uspeo da preboli tu bivsu (samo sto toga nije bio svestan, posle toliko godina provedenih pateci za njom) ili ce da shvati da je i dalje voli. Najgore sto bi mogla da uradis je da kazes da ces mu ti pomoci da preboli bivsu jer je to veoma glupa prica. Ako se odlucis za opciju broj dva, ja savjetujem da to bude arapska ljubavna magija. Izvodjac Arapske ljubavne magije za koga ja znam da je dobar je: https://tajneistoka.wordpress.com/2021/12/09/arapska-ljubavna-magija/ RE: Ljubavna magija - Woman - 04-11-2021 Moj ti je savet da ga zaboraviš. Očigledno te koristi za utehu. Zaslužuješ nekog ko će te držati kao malo vode na dlanu. Mislim da je ili potpuno nezreo ili da je u pitanju retka, velika ljubav koja živi godinama i godinama bez realizacije (tipa "nema veze da li ti mene voliš, ja tebe ionako volim", citiram Hemingveja). Koliko tvoj dečko ima godina? U svakom slučaju, da si ona prava, potpuno bi je zaboravio. Ne želiš valjda nekom da budeš uteha?! RE: Ljubavna magija - cooca - 04-11-2021 Meni je cudno sto ti to nije rekao odmah na startu veze, nego tek onda kada je mozda postao siguran u tvoju ljubav. I ako bi prihvatila da budes sa njim, zasto uvoditi sve vreme imati nju kao trecu osobu iz proslosti izmedju vas? Kao nekakav duh koji stalno lebdi iznad vas. E sada, moze biti da je stvarno nije preboleo, a mozda i manipulise sa tobom sto bi bas bilo drsko. Na tebi je da odlucis sta i kako dalje. Ako se ipak odlucis da ti pomogne ljubavna magija, onda je i to u redu, iz razloga sto ces time pomoci i njemu da se oslobodi nje kao nekog repa iz proslosti koji ga vuce unazad. Sto se tice mog misljenja: ljubavna magija. A osoba koju ja preporucujem je: https://orijent.weebly.com/ RE: Ljubavna magija - wondergirl - 04-11-2021 Cekajte, nesto mi sinulo u glavi!!! Mozda je ta bivsa njemu radila ljubavnu magiju cim ne moze toliko dugo da je preboli uprkos zelji. On pokazuje zelju time sto se zblizio sa tobom, isao kod tebe kuci i cak upoznao i tvoje roditelje, mislite li o tome? Miiim da li si o tome razmisljala? On zeli i pokusava ali ne uspeva mu. Pa mozda je ona njemu radila ili radi ljubavnu magiju? U slucaju da je tako, ako se ti odlucis za ritual, oslobodices ga toga sto mu je ona uradila i momak ce biti najzad rad da udje sa tobom u vezu i nastavi svoj ljubavni zivot. Jer ako ona ne zeli vise da bude sa njim, onda nema smisla da ta ljubavna magija stoji na njemu i svaki mag ce je otkloniti. Jer uslov je da pruzas partneru emocije a ne da ga ostavis i ostavis ritual na njemu. Za pravo, to je na njemu mozda neka crna magija. Jer ljubavna magija sigurno ne radi na taj nacin da ritual drzi dvoje u emocijama a da nisu zajedno. De,de ti to nekako proveri ako on na sebi ima crne magije. RE: Ljubavna magija - miiim - 04-11-2021 Jesam, razmisljala sam o tome. Zato se i savetujem. Nista, tako cu i da uradim pa ako zaista nesto ima na njemu, neka se ukloni. Kao sto kazes, to je dobro i za njega a i za mene, jako mi se momak svidja, ne samo fizicki, i dobar je kao osoba. RE: Ljubavna magija - tidi - 04-11-2021 Pozdrav svima. Zelim da kazem malo o tim bivsim "neprezaljenim" ljubavima, koje najcesce momci predstavljaju kao da su te njihove bivse devojke bilo nesto idealno. Evo o cemu se radi: Ta neka bivsa ljubav im je slatki mastoviti beg iz stvarnosti kada ih realnost i teret zivota lupi usred glave. To im dodje kao zen varijanta,utociste od problema jer podsvesno idealizuju tu osobu i misle da kada bi uspeli sa njom zivot bi im bio mnogo srecniji,bez obzira koliko su trenutno srecni. Vecina nista tokom celog zivota ne uradi po tom pitanju,ima onih koji bi rizikovali za samo jedan iskren razgovor sa tom osobom ili jednu noc,a ima i onih koji napustaju ono sto imaju da bi vratili nesto sto nikada zapravo nije bilo o sto oni misle da je. RE: Ljubavna magija - SleepBea - 04-11-2021 Velike ljubavi se desavaju. Mozda ne prave, i ne obostrane, ali svakako velike za tu jednu osobu. Ukoliko to zaista predugo traje, duzina veze ili pak samo razmisljanje o toj osobi, a neslavno se zavrsi, tu obicno nastane neka praznina koju buduci partneri ne uspevaju da popune. I retko se desi ista takva ljubav ponovo. Desi se ljubav, ali je ta nova obicno drugacija, zrelija, ne lici nimalo na prethodnu, iako je zdravija od prethodne. Takodje, muskarci su vizuelni tipovi. Nazalost zene vole dramu, priznale one to ili ne. Njihovi muzevi ne lice na glavne junake spanskih serija, pa se tako nekad sete kako im je bilo sa tim nekim bivsim, ali zapravo u dubini duse znaju da je sadasnja ljubav ona prava i zdrava ljubav, dok je secanje na bivsu samo iluzija. Naravno, sve to zavisi od slucaja do slucaja, ali u vecini mislim da jeste ovako. RE: Ljubavna magija - heonna - 07-11-2021 Pozdrav svima na temi Ljubavna magija. Volela bih cuti, zanima me da mi neko kaze o sledecim temama: ljubavna magija sa jajetom, [/color]ljubavna magija iskustva, arapska ljubavna magija, ljubavna magija sa odecom, ljubavna magija kako da poludi, ljubavna magija sa mokracom, kako vezati muskarca za sebe magija, ljubavna magija sa crvenim koncem |