![]() |
|
Ljubavna magija - Printable Version +- Ljubavna magija (https://ljubavnamagija.rs) +-- Forum: Ljubavna magija (https://ljubavnamagija.rs/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Ljubavna magija (https://ljubavnamagija.rs/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: Ljubavna magija (/showthread.php?tid=1) |
RE: Ljubavna magija - ozi - 29-07-2018 (29-07-2018,05:35 AM)Awesome Wrote: Ljubavna magija ima mnogo grana. Arapska je jedna od jacih. S tim da i kod Arapske postoji nekoliko vrsta rituala, zavisi za sta se radi. Ali to zna onaj koji radi magiju. Postoje ljubavni sihiri, cula sam da su veoma jaki i zahtjevala sam da se bas to radi u mom slucaju ali covjek koji mi je radio ritual rekao mi je da to nije potrijebno u mom slucaju nego druga vrsta magije. Ne znam tacno kako se zove, znam da je arapska magija i radili smo za vracanje voljene osobe, tacnije mog muza, da se otrgne od svalerke koja nije imala namjeru da ga ostavi na miru. Djelovalo je za 14 dana i smirio se, ne svrlja vise naokolo. Hvala puno na odgovoru. Ne znam kako bih objasnila, danas je drugi danod kako sam zapocela ritual, i nakon sto mi je covek kome sam se obratila ispricao od a do š moju situaciju, bez da sam mu bilo šta rekla, zaista verujem. Samo sam malo uplašena i zabrinuta, jer ipak, sve ovo na momente zvuči kao bajka. Verujem da razumete o čemu govorim. Pozdrav
RE: Ljubavna magija - She - 29-07-2018 Hehe ja sam bila slepljena za stolicu kada je covjek koji je meni radio poceo da prica stvari koje mi ni rodjena sestra ne zna. A to sve onako usput, na primer samo mi pusti poruku: "videla si ga danas, super da mu se nisi ni javila". Ali uopste mu nisam rekla da sam ga srela. Čak nisam ni bila sigurna da li je to on jel je pustio bradu a ja sa drugaricom prolazila kraj kafica u kom je sedeo. Vidim tip bulji ali samo sam prosla. I uvece mi pise poruku, ja bez teksta. RE: Ljubavna magija - ozi - 29-07-2018 (29-07-2018,08:39 AM)She Wrote: Hehe ja sam bila slepljena za stolicu kada je covjek koji je meni radio poceo da prica stvari koje mi ni rodjena sestra ne zna. A to sve onako usput, na primer samo mi pusti poruku: "videla si ga danas, super da mu se nisi ni javila". Ali uopste mu nisam rekla da sam ga srela. Čak nisam ni bila sigurna da li je to on jel je pustio bradu a ja sa drugaricom prolazila kraj kafica u kom je sedeo. Vidim tip bulji ali samo sam prosla. I uvece mi pise poruku, ja bez teksta. Ja sam samo plakala. Meni covek prepricava nasu situaciju, njegove osobine, moje... itd... ja odlepila, reku suza sam isplakala od soka, dok me nije smirio. I onda, kako da ne verujem??? Zaista se nadam rezultatu. RE: Ljubavna magija - Beloved - 29-07-2018 Srecno i javi jel sve ok. Zelim da ti uspije ljubavna magija i da budes sa svojim dragim.
RE: Ljubavna magija - ozi - 29-07-2018 (29-07-2018,08:58 PM)Beloved Wrote: Srecno i javi jel sve ok. Zelim da ti uspije ljubavna magija i da budes sa svojim dragim. Hvala puno. Ako neko ima još neko iskustvo, biće mi drago da čujem )
RE: Ljubavna magija - ozi - 30-07-2018 Molim Vas za savet. Danas je treci dan kako sam uradila ritual, medjutim, momak je danas obrisao sve nase slike sa drustvenih mreza, potpuno me ignorise... molim Vas za savet, ocajna sam... RE: Ljubavna magija - She - 30-07-2018 Nista to nije, moj me bio blokirao na sve strane, izbrisao slike, zakleo se svima da nece da me vidi ocima nikada vise, ? lol. A nikada pre to nije radio. Zato sam se i plasila da je tada stvarno bio kraj. Ali eto nije, sve ? ok. RE: Ljubavna magija - ozi - 30-07-2018 (30-07-2018,05:37 AM)She Wrote: Nista to nije, moj me bio blokirao na sve strane, izbrisao slike, zakleo se svima da nece da me vidi ocima nikada vise, ? lol. A nikada pre to nije radio. Zato sam se i plasila da je tada stvarno bio kraj. Ali eto nije, sve ? ok. Znači tebi je uspelo? Koju si magiju radila, i nakon koliko su dosli rezultati? Beskrajno ti hvala, utešila si me ??? RE: Ljubavna magija - ozi - 30-07-2018 Ljudi, opet ja, imam pitanje koje je mozda glupo ali moram da Vas pitam, da li neko ima savet kako da skrenem misli ovih dana. Pre par dana sam zapocela ritual, zaista ne znam kako da predtanem da mislim o tome??? RE: Ljubavna magija - Vendi - 02-08-2018 (30-07-2018,05:37 AM)She Wrote: Nista to nije, moj me bio blokirao na sve strane, izbrisao slike, zakleo se svima da nece da me vidi ocima nikada vise, ? lol. A nikada pre to nije radio. Zato sam se i plasila da je tada stvarno bio kraj. Ali eto nije, sve ? ok. Mozes li nam reci ko ti je radio ljubavnu magiju? |