Ljubavna magija
Ljubavna magija - Printable Version

+- Ljubavna magija (https://ljubavnamagija.rs)
+-- Forum: Ljubavna magija (https://ljubavnamagija.rs/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Ljubavna magija (https://ljubavnamagija.rs/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: Ljubavna magija (/showthread.php?tid=1)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

RE: Ljubavna magija - Vendi - 16-07-2018

Tesko je opustiti se u trenucima tuge..i u trenucima kada te povredi osoba koju najvise volis. Osoba koja olako baci sve godine provedene zajedno i krene da prozivljava nove zivotne avanture kao da je u pubertetu. Poslednjih nekoliko dana sam malo opustenija ali neznam dali ce ritual uspeti...jer je proslo dosta vremena. Vasa iskustva ovde mi daju nadu da ne odustanem...

RE: Ljubavna magija - Tihane - 16-07-2018

Ja vjerujem da ces imati uspjeha i znam kako je djavolski tesko ostati miran. Nemoj gubiti nadu, ja sam prosla isto i plus sam bila veliki pesimista. Citala sam dosta iskustava o ljubavnoj magiji i cak nekih naucnih tvrdnji koje dokazuju da nema sanse da ne djeluje. Sve sto se posalje Univerzumu, mora se vratit natrag pa bila to molitva, zelja ili ljubavni ritaul. Zelim ti svu srecu i vjerujem da ces uspjeti.

RE: Ljubavna magija - Queen - 17-07-2018

Ja sam pratila i cekala da vidim sta ce biti sa tobom i kada si najzad objavila da ti se momak javio bila sam jako srecna. Saznanje da je moguce vratiti voljenu osobu magijom mi je ulilo veliku nadu. I ja sam se obratila istoj zeni Anni i uradili smo ritual prije tri dana. Sada
čekam i nadam se da ce biti rezultata brzo. Nisam nestrpljiva i ne brojim dane, samo mi momak jako nedostaje i zelim da se pomirimo sto prije.

RE: Ljubavna magija - QiQi - 17-07-2018

Naravno da će ti uspjeti. Ljubavna magija zavisi i od iskustva magičara a i od tvog povjerenja. Znači da ne pokušavaš ti svojom rukom da poguraš stvari. Ako želiš što prije pomirenje sa momkom, umjesto da se znojiš i brojiš dane od rituala i praviš si stres, uskladi sebe sa voljom Univerzuma, i prepusti da se dogodi onda kada više energije odrijede da je najbolji momenat. A budi sigurna da nećeš čekati dugo ako tako budeš radila. Ja sam bar tako postupala kada mi je radjena ljubavna magija preko slike voljene osobe, što sam i objasnila u mom prošlom postu.

RE: Ljubavna magija - Xixi - 17-07-2018

Evo i mene, mali update o periodu posle ljubavne magije. Skoro će tri mjeseca kako smo skupa, nakon sto nas je ritual pomirio. Sve je ok. Nije nista usiljeno i mislim da smo na putu do braka. Obavjestavam dalje...

RE: Ljubavna magija - carley - 21-07-2018

Nekada partner je pod crnom magijom i kako da treća dimenzija onda odradi svoje. Privlačenje ljubavi prvo zahtjeva da skinete crnu magiju.

Da znate vlaška magija je crna magija i to ne trebate raditi nikada. Ako ste pod njenim dejstvom, ima načina da otklonite to. Skidanje crne magije je veoma uspjesno i ne treba da vas je strah toga. Da je bijela magija jača, govore mnoga iskustva ljudi koji su uz pomoć nje uspjeli da se oslobode crne magije i žive normalno. Kada se skine, tek onda se rade ljubavne čini. Pomoću ovih rituala i bajalica možete privući voljenu osobu ili riješiti nedoumice u vezi sa nekim za koga mislite da postoji obostrno dopadanje.

RE: Ljubavna magija - Levian - 21-07-2018

Ljubav!!  ❤❤❤

RE: Ljubavna magija - Beloved - 24-07-2018

Zelim se zahvaliti gospodinu ciju ste stranicu vec djelili, evo i ja cu: ljubavna magija (klik za detaljno)

Momak nije htjeo da se vjencamo jel nisam mogla ostati u drugom stanju. To me je tako bolelo. Inace sam starija od njega i svaki mjesec kada sam se razocala, plasila sam se ostavice me zbog mladje jel je zeleo djecu. Ja vec imam sina iz prijethodnog braka ali i on je zeleo djete. Moje samopouzdanje je bilo srozano i plasila sam se izgubicu ga jel poslije silnih pokusaja nikako nisam mogla zatrudneti. Covjek je napravio nesto sto sam morala cuvati, "sakriti" u prostoriji gdje smo boravili momak i ja kada smo se sastajali. Iskreno, bila sam skeptik jel i lekari su mi rekli da se ne nadam trudnoci.

Znala sam koliko on zeli djete i rijesila sam da pokusam sa ritualom. Nakon dva mjeseca ja sam ostala trudna i nisam mogla povjerovati da ce se djete zadrzati sve do petog mjeseca kada sam konacno postala svjesna da mi se san ostvario. Covjek cesto moli u Saudijskog Arabiji, sto smatram prednoscu jel kazu da zapisi tamo radjeni imaju veoma jako dejstvo, sto se i u mom slučaju pokazalo tacnim.

Hvala do neba i zelim svima da budu sretni sa svojim voljenima  Heart

RE: Ljubavna magija - ozi - 29-07-2018

Zdravo ljudi, interesuje me da li neko ima još nešto da kaže o arapskoj ljubavnoj magiji? Veliko hvala unapred i pozdrav Smile

RE: Ljubavna magija - Awesome - 29-07-2018

Ljubavna magija ima mnogo grana. Arapska je jedna od jacih. S tim da i kod Arapske postoji nekoliko vrsta rituala, zavisi za sta se radi. Ali to zna onaj koji radi magiju. Postoje ljubavni sihiri, cula sam da su veoma jaki i zahtjevala sam da se bas to radi u mom slucaju ali covjek koji mi je radio ritual rekla mi je da to nije potrijebno u mom slucaju nego druga vrsta magije. Ne znam tacno kako se zove, znam da je arapska magija i radili smo za vracanje voljene osobe, tacnije mog muza, da se otrgne od svalerke koja nije imala namjeru da ga ostavi na miru. Djelovalo je za 14 dana i smirio se, ne svrlja vise naokolo.  Smile