Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Numerologija: Životni broj i značenje
#1
Datum rodjenja ima značajan utjecaj na vašu osobnost.

Pitajte bilo kojeg astrologa, numerologa ili čak svog liječnika. Naš datum rođenja igra vitalnu ulogu u našem životu na bezbroj načina.

Datum rođenja može vam dati dodatne informacije o potencijalnom partneru. Većina ljudi zna svoj Astrološki znak, ali da li znate svoj životni broj?

Numerologija i broj životnog puta je važnan broj za spoznavanje sebe i svog partnera.

Numerologija je važna koliko.i astrologija. Znanje o životnom broju je poput znanja vašeg horoskopskog znaka. Numerologija vam pruža informacije o urođenim tendencijama, izazovima, veštinama.

Evo kako izračunati broj puta života:

Primjer: 19. STUDENOG 1985

• Studeni je 11. mjesec. 1 + 1 = 2

• Dan rođenja je 19. 1+9 = 10. 1 + 0 = 1

• Godina rođenja je 1985. Računajte sva četiri broja zajedno: 1 + 9 + 8 + 5 = 23; nastavite dok ne dobijete jednocifreni broj: 2 + 3 = 5.

Sada dodajemo dobivene jednocifrene brojeve.

Mjesec = 2. Dan = 1. Godina = 5. Što znači: 2 + 1 + 5 = 8

Broj životnog puta je 8.

Kada ste dobili svoj životni broj, pogledajte njegovo značenje u daljem tekstu. 

1 - Osoba koja ima ovaj broj je jaka, ponekad čak i egoist, uvijek polazi od sebe. Ima visoku inteligenciju, predodređena je na sreću. Živahna je, ali ponekad zbog osjećaja djeluje rastrojeno. 

2 - Ovaj broj nosi sreću i zadovoljstvo, radi se o darežljivoj i strastvenoj osobi. To su osjećajne osobe, sentimentalne i jako romantične.  

3 - Ovo je uzvišeni broj i osoba koja ga ima je često predodređena na velike stvari. To su jako inteligentne osobe, produhovljene, te često kao da imaju treće čulo. Oni neke stvari znaju unaprijed, predosjete i nerijetko služe za prenošenje poruka čovječanstvu. U pravilu njih očekuje velika sudbina.

4 - Ovaj broj predstavlja solidarnost, obvezu, potpunu zaokupljenost osobe koja ga nosi. Takve osobe su profesionalci, intelektualci. Njihova prednost je slobodoumnost, bez tabua su. To su kompleksne osobe, izvrsni prijatelji, partneri, djeca, roditelji. Na njih možete računati.

5 - Društvene osobe, pravi svjetski putnici. Vole slobodu, druženje, kretanje. Njima najbolje odgovara život u velikom gradu, posao u kojem će komunicirati s puno ljudi. Osim lakoće u komuniciranju odlikuje ih što su živahni, veseli i znaju uživati u životu. 

6 - Ovaj broj je vezan uz posao, takve osobe su sposobne, uvijek dobro pripremljene, organizirane, često inteligentne. Odgovorni su roditelji, a leže im profesorska zanimanja.   

7 - Ovaj broj se često veže uz muze i njihova umjetnička nadahnuća. Osobe ovog broja umjetničke su duše. Hoće li se baviti slikarstvom, glazbom ili nečim sličnim nije važno, bitno da su u umjetnosti. Definitivno se među njima kriju najveći umjetnici. Pored smisla za lijepo, ove osobe su često i fizički vrlo dobrog izgleda. 

8 - Ovo je karmički broj, često osobe ovog broja žive drugačije, skoro drugi život. Smireni, često povučeni, svoj privatni život i misli drže za sebe, skrivaju od okoline. Često su obavijena velom tajne. 

9 - Ove osobe trebaju puno prostora, vole avanture, rizik. Oni uživaju u životu. Često su revolucionarni, posebni, drugačiji i dižu glas za reforme, za novi način života, uvijek žele promjene, nešto drugačije i nešto novo. 

Znanje vašeg životnog broja možete upotrijebiti kao smjernicu da bolje razumijete sebe i kao i u odabiru partnera u kojem tražite one vrijednosti koje su vam važne.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)